Bordpynt. Min nye besættelse. Ikke bare til hverdag, men så sandelig også ved højtiderne – det startede jo omkring juletid, hvor jeg lavede et forgyldt jule-setup som vandt julehjerter. Jeg har ellers aldrig gjort meget ud af det! Alle I ved, at jeg normalt bare har en stor bakke stående med en vase, og et par lysestager. Og med et bord på 2 meter, må jeg erkende at jeg fik vand i hovedet af kedsomhed over at kigge på det. Så det her er det nye. Højtiderne er planlagt (så godt som…), men hverdagen er min legeplads. Pt. er jeg besat af taksidermi og horn. I en stor lækker pærevælling. Dog synes jeg endnu at det er lidt for grænseoverskridende at placere min nye vintage taksidermi i form af en udstoppet spurvehøg lige midt på bordet (mest fordi den er skrøbelig og ikke i god stand pt). Så jeg nøjes med et horn jeg har haft liggende til pynt i årevis. Og lidt grønt løv, bomuldsplanter, troldegrene og et par 3D-sommerfugle i glasklokker. Sidstnævnte som også er en relativ stor besættelse pt.

Jeg kalder det en vinter-dekoration med antler-vibes. Eller et overflødighedsHORN af lækkerier, fra min skjulte samling af ting og dimser i gemmerne :D Og mine gæster elsker at gå på opdagelse på bordet :D