Photo 24-03-2016 12.19.59

Jeg har fået en idé. Halleluja!
Først og fremmest elsker jeg min stue. Så er det sagt! Ulempen er dog at den er stor og lang, med flere funktioner og arealer. Jeg har prøvet så godt jeg kunne, at markere disse arealer. Gik også fint i starten. Og stuen var sådan set det første rum i huset, som stod færdigt. Min hovedpine har dog hele tiden været den dér væg, hvor TV’et står! For smal til at hænge billeder på, for lang til alt det omkring den.

Så var det der var en kupon med sidste måneds boligmagasin, til 2×0,86L Lady Minerals kalkmaling. Jeg røg afsted til byens farvehandler, med kuponen i hånden, alt hvad remmer og tøj kunne holde. Og scorede mig de to famøse bøtter. I farven grå harmoni. Regnede ret hurtigt ud, at det godt kunne se lidt fedt ud på den væg der. Men faktum er, at væggen er stor, farven alligevel er for mørk, og at jeg er 1 bøtte i underskud (somikkel).

Stak så i dag i Jem&Fix efter 5L klitgrå vægmaling. Og selvom det er det absolut billigste på markedet, er jeg nu ret godt tilfreds med det maling derfra! Faktisk er resten af huset malet med farven ‘fløde’ og holder overraskende godt.

Jep, væggen skal males grå. Det bliver godt det her! :D