Jeg har issues med mit soveværelse. Bevares – jeg er velsignet med et kæmpe et af slagsen, og er drøn taknemmelig, men det var simpelthen umuligt at indrette allerede fra starten! Gården stammer jo tilbage fra noget der ligner 1800-og-hvidkål, og dengang brugte man højest sandsynligt rummet som en stue. Det var jo ikke unormalt back in the days at have to stuer – en “fin” en til festlige lejligheder, og én til hverdag. Hvorfor, har dog altid undret mig. Jeg er lidt mere praktisk anlagt, men jeg bør også i samme åndedrag indskyde, at jeg også er den minimalistiske ZEN-type, som ikke kan tolerere rod og for meget “larm” i mine omgivelser! Og da slet ikke i soverummet. Og ja, jeg har nok det, man vil kalde rengøringsvanvid. Og i al hemmelighed går jeg faktisk rundt og er lidt stolt af det! Own up to it.

1½ års fin-tænkning skulle der til. Og endelig har jeg fået hul på bylden (so to speak!), og ideerne er væltet ned over mig. Mit gamle skrivebord (fra det gamle hus) blev først og fremmest opgraderet til vanity table, dernæst blev sengen malet, så blev HAY-sengetæppet anskaffet, og nu er der så gået “dimseri” i hele min verden. Pynt skulle der til, ellers er det sgu for kedeligt!

7563_3

Desenio.dk havde den helt rigtige minimalistiske plakat til min tomme væg ved døren ind til rummet – jeg er svært begejstret! Desværre kan jeg kun vise jer dette produkt-billede af plakaten indtil videre, for IKEA har simpelthen pissed mig af i sådan en grad, ved at lade NYTTJA-rammerne udgå! Må ud og se om FISKBO kan gøre arbejdet.

Photo 18-02-2016 11.36.11

Et andet dilemma handlede i høj grad om opbevaring. Førhen brugte jeg div. (pæne!) poser til opbevaring af strømper, tørklæder, solbriller og guderne ved hvad ellers af små-ting jeg har alle vegne, som pludselig blev for uoverskueligt. Havde dog allerede fået en ide om at bruge Le Sac en Papier, men jeg kunne pludselig ikke finde den i andet end en kedelig osteskorpe-brun farve. Ikke mig! Ebay kom mig dog til undsætning igen, og for 46kr købte jeg denne uber-cool (synes jeg!) løsning. Sælgeren har flere varianter af poserne, og gider man søge lidt, kan man finde endnu flere udgaver rundt omkring hos andre ebay-sælgere. Min er købt lige her.

Planen er desuden at pynte selvsamme væg med et par billedhylder fra IKEA (hvis de for pokker ikke også lader dem udgå lige for næsen af mig! :D).

Photo 18-02-2016 11.35.13

Det fedeste fund jeg dog endnu har gjort mig til soveværelset, skete faktisk den anden aften på en genbrugsgruppe på facebook. Jeg ELSKER facebook for deres køb-og-salg sider! Pludselig dukkede det her rullebord op til næsten ingen penge. Tog ca. et splitsekund at bestemme mig for, at det passede langt bedre ind som makeup-station, end min daværende løsning med et mørkegråt ikea-rullebord med 3 hylder. Kan næsten ikke få armene ned over det – især grundet det faktum, at skufferne skjuler ALT unødvendigt rod og makeup. Vældigt ZEN-agtigt XD
Jeg har for øvrigt snuset mig frem til, at Bilka og Jysk sommetider har rullebordet. Nyprisen ligger på ca. 250-300kr. Hvis nogen skulle være intresseret :-)

[EDIT!] En kvik læser (og Jysk-insider efter alt at dømme? :D) tippede mig for øvrigt om, at Jysk har et lignende rullebord lige her!

Det skal nok blive godt når jeg er færdig! Og typisk mig skulle det jo helst være igår! Meeeen må væbne mig med tålmodighed da tiden bare ikke lige er der p.t. Men jeg lover at poste billeder af det færdige resultat :D