christmas2016_orders_blondiemoments

1: Normann Kalenderlys + Heima Stage | 2: House Doctor Xmas Car | 3: Ferm Living Juletræstæppe, Winterland |
4: House Doctor Juletræer | 5: House Doctor Papirsstjerner
Oh-ohhh! Som en typisk Rasmus-Modsat har jeg (igen) skippet Halloween (hvis man dog ser bort fra, at jeg så Jeff Dunham’s Halloween Special på Netflix den anden dag…), og er sprunget på min absolutte ynglings-tid: Juuuuuul!
Salling i Aalborg tændte i fredags deres halve million julelys, og SÅ ved man at sæsonen officielt er skudt i gang! Det er simpelthen startskuddet for os nordjyder, og jeg har allerede smug-lyttet lidt til Andy Williams og nu Johnny Mathis, som også er postet herunder :D

Jeg har valgt at preppe tidligt i år, da ambitionerne er tårnhøje! Og halvdelen af det sjove med vores jolly holiday er jo prepping – og ikke mindst shopping! Jeg har i de sidste par år ikke rigtigt ‘været med’, men i år skal den altser have fuld skrue. Og der er INTET galt i, at starte slut oktober, for 1. advent er jo faktisk lige på trapperne. Og jeg har allerede klikket nogle items hjem, som alt sammen skal gøre min jul her i hjemmet perfekt i år <3

Juletræstæppet fra Ferm Living er et gammelt ønske – men nu købt hjem i en helt ny version! Den lille pyntebil så jeg flere steder på Instagram sidste år, og i år skal jeg også være én af dem, som poster billeder af den! Kalenderlyset fra Normann er en must-have i mit hjem, og sammen med juletræstæppet, bilen og de fine julestjerner og glitter-træer fra House Doctor, ved jeg at det ikke bare bliver en glædelig jul i år – men også i mange år frem!

Bendtsen og jeg har såmænd også allerede været ude og kigge lidt på julebelysning til huset, og jeg bliver ved med at kredse om buksbom og lanterner til husets indgang… det nærmer sig! Og nu må man jo godt :D