Til jer der ikke kommer her for at se indlæg omkring make-up: undskyld! Men til jer der faktisk spørger ind til hvordan det går med mit lille make-up spree, og ligeledes spørger til om jeg har fundet nogen favoritter: Yas – og undskyld jeg ikke kan poste jeres kommentarer på bloggen! Der er en eller anden djævel i mit system, som for det første ikke tillader at I læsere poster beskeder i wordpress’ eget kommentar-system uden at sætte MIT navn på kommentaren når jeg godkender den, og for det andet vil WP-discuz (som er det plugin der erstatter det andet) ikke VISE mig kommentarerne i systemet, men sender mig kun en mail med info om, at der faktisk er en kommentar! Faktisk (og nu kommer blondinen frem i mig) troede jeg i starten, at I selv sad og slettede jeres kommentarer – men det er jo ikke engang tilfældet, nu det er sket SÅ mange gange! Men jeg FÅR dem, og jeg ser dem! Og jeg vil så gerne svare på dem alle – både hvad angår makeup, men også omkring alle mine male-projekter, som pludselig lader til at være yderst populære! Vi tager en uddybende snak omkring min kalkmalede væg i stuen i en anden post! It’s noted! :-)

Jeg tester stadig alverdens produkter, og i skrivende stund har jeg en pakke på vej med nye OPI-neglelakker, samt en pakke fra The Ordinary, med nogle virkelig spændende hudpleje-produkter! Hvis alt går vel, skal vi da snakke om det hele – hvis I er med på den??

Well, tilbage til de nye favoritter. Som er gået hen og blevet ‘stables’ i min samling.


Revolution Makeup Ultra Base Face Primer

Jeg har aldrig selv været den store fan af primers, da jeg aldrig rigtig fattede hvad det gjorde godt for. Men i forbindelse med mit lille dilemma om, hvorvidt foundation var noget for mig på daglig basis, valgte jeg jo alligevel at anskaffe mig et par stykker til test. Og nu selvom jeg slet ikke bruger foundation til daglig, så forstår jeg ikke hvorfor jeg har ignoreret primers så længe! Primeren her fra Revolution Makeup er både ekstremt billig, og virkelig virkelig effektiv! Det er en silicone-primer som har konsistens som en gel, så hvis man ikke er fan af dét, vil jeg ikke anbefale den til jer. For mig er den uundværlig, da den ‘slører’ mine små skavanker og misfarvninger, fylder mine acne-ar og føles ultra-let på min ellers kombinerede hud! Jeg bruger den altid under min pudder, som er den eneste base udover concealer jeg bruger til hverdag. Jeg købte min første tube i starten af januar, og den er ikke tom endnu, til trods for næsten daglig brug! Jeg har alligevel stashed up, og har lige fået 3 nye hjem :D


COTY Airspun Loose Face Powder Translucent Extra Coverage

Coty Airspun er en relativt ukendt pudder herhjemme – men den er meget omtalt på Youtube på både godt og ondt. Hvorfor jeg fristede mig til at prøve den! Og jeg siger det med det samme, og ligeud af posen: man elsker eller hader den!! Ingenting imellem – det er enten/eller. Pudderen er dog åbenbart en klassiker, hvis man skal tro producenten og eksperter – den har eksisteret på markedet siden 1935, og jeg kalder den personligt selv min ‘vintage-pudder’ da indpakningen, formlen og ikke mindst DUFTEN virker meget ‘mormor-agtig’. Heck – den lugter vitterlig som min venindes mormor, fra back in the good ol’ days, hvor vi legede “fin dame” og prøvede samtlige produkter i føromtaltes kosmetikpung (det hed det jo også dengang :P). Og det er netop duften der deler vandene – den er k-r-a-f-t-i-g! Jeg elsker den. Og jeg elsker det den gør for min hud! Men den fåes ikke herhjemme, men jeg fandt en fhv. billig 3-pak på Amazon, og opdagede først EFTER at jeg havde lagt bestillingen, at sælgeren er lokaliseret i L.A. Jeg løb mildest talt en risiko mht. til told – men den slap sgu igennem! Gud findes! Den findes også på eBay – men pas på forfalskninger! Med disse 3 er jeg godt stashed up i laaaaaang tid! For der er dælme meget pudder i hver dåse :D

Revolution Makeup Pro Fix Illuminating Fixing Spray


Jeg er endnu ikke blevet klog på, om fixing-sprays er noget der faktisk virker. Jeg kan dog godt lide tanken om, at min nylagte makeup bliver fixeret og holdt på plads – og at man ikke ser så pudret ud, men jeg tror faktisk at ganske alm. vand ville have stort set samme effekt, ærligt talt. Jeg kan dog godt lide disse fixing sprays fra Revolution, da de ikke føles klistrede på huden og heller ikke størkner i kager – til trods for at to af dem er matterende. Jeg er dog ikke fan af den kraftige parfume-duft, og det går igen i deres nye fixing spray som faktisk skulle give et dewy look, med lidt mere shine – hvilket er det komplet modsatte af, hvad jeg normalt ville vælge til min kombinerede hud. Men indrømmet – Pro Fix Illuminating spray er dog den, jeg oftest griber ud efter. Jeg bruger dem, og jeg bruger dem op, men jeg ønsker mig vitterlig et parfume-fri alternativ, som virker ligeså fint.

MAC Pro Longwear Paint Pot Painterly (pink undertone) / Soft Ochre (gul undertone)


Jeg faldt lidt for hypen omkring denne her. Jeg bøjer mig i støvet og indrømmer. Jeg synes ellers min concealer klarede arbejdet ganske fint, med at få mine øjenskygger til at holde, men den her er vitterlig en endnu større hjælp! Jeg var dog bekymret for om den var udtørrende på mine øjenlåg – jeg har jo lidt ‘sovekammerøjne’ som ligger lige vel dybt i ansigtet, hvilket i forvejen giver udfordringer mht. øjenmakeup – men det er tværtimod tilfældet. Den er virkelig god, den her lille skid til 175 kr. Den er dog heldigvis også drøj i brug, og mit første MAC-produkt nogensinde. Jeg bruger den hver eneste gang jeg skal have makeup på, og jeg kommer dermed til at bruge den op… og jeg kommer sikkert også til at købe den igen ;-)