Det var jo bloggerens fødselsdag i går. Jo-jo – jeg går stille med dørene :D 34 år. Det er jo ikke en alder at prale af, men heller ikke én at være flov over. Og mine fødselsdage går ganske udramatisk hen. Jeg foretrækker stilheden. Men elsker dog alligevel de lykønskninger der tikker ind via sociale medier, telefonopkald og besøg. Jeg har bl.a en ven, som i de sidste 18 år, aldrig har kunne huske, om jeg har fødselsdag 1. februar eller 1. april, så han fejrer mig to gange om året – og han glemmer det aldrig. I går er ingen undtagelse, for så kom beskeden “Tillykke med årets første fødselsdag!”. Dét er en tradition som jeg elsker, og værdsætter eneste gang! Desuden ringer min mor altid inden kl 07 om morgenen som den allerførste på dén linie, og lykønsker mig. Jeg spørger hende desuden hvert år, om hun er kommet i tanke om, hvilket tidspunkt på dagen jeg blev født – og det kan hun stadig aldrig huske – men vi går udfra at det må være tidlig morgen, da jeg hele mit liv har været A-menneske, akkurat ligesom hende. Det eneste vi er sikre på er, at jeg blev født en onsdag :) Desuden har jeg nogle virkelig dejlige mennesker i mit liv, som har gjort det til en fast mission, at dukke op om eftermiddagen med gave og kage. Det er en forholdsvis ny ting, som kun er et par år gammel, men alligevel var det noget, jeg havde set komme :) Jo-jo, visse rutiner og traditioner hænger ved, når man er blevet så gammel som jeg – “same procedure as every year, James…!”, som det siges i ‘Dinner for one’ ;)

Mine fødselsdagsgaver er dog høstet tidligt i år! Og allerede for et par uger siden, var min mor og jeg en tur i Skousen for at hente en ny microbølgeovn til mig. Man skal ikke undervurdere nødvendigheden af en microovn! Og min mor havde i dén forbindelse, valgt at forære mig sådan én :) En uge senere ankom Bendtsens gave til mig, hvilket er dette ‘JACLYN HILL’S FAVORITE BRUSH COLLECTION’-sæt fra Morphe, som jeg har sukket over i lang tid! Efter længere tids research erfarede jeg, at det var Morphe-børster der skulle erstatte min gamle, slatne samling af Nilens Jord-børster, og jeg brugte ualmindeligt lang tid på at finde ud af, hvilke børster jeg skulle have i min nye samling. Pludselig faldt jeg over dette komplette børstesæt, og så var sagen jo afgjort. Jeg havde i forvejen absolut ingen anelse om, hvem Jaclyn Hill er, men jeg erfarede at hun er Youtuber. I don’t care who she is, men børste-sættet er formidabelt, og kassen dertil er undervurderet! Det er desuden røget på udsalg til £155, og med koden ‘JACATTACK’ får man desuden yderligere -10% – uanset hvad man køber derinde! Og fragt og told skal man heller ikke bekymre sig om, da de sender fra england. Sættet findes LIGE HER på Morphes egen webside (hvilket er det eneste sted jeg køber fra, for der er efter sigende massevis af kopier i omløb!). Det skarpe øje vil desuden bemærke, at sættet består af en blanding af både ‘Elite’-kollektionen (E foran nummeret), deres ‘Rose gold’-kollektion (R foran nummeret) og standard-kollektionen (M). Yes, det er de bedste fra 3 verdener! :D

Jeg vil dog lige slå fast, at børsterne ikke er veganske, da de fleste af børsterne i sættet består af ægte dyrehår, men at Morphe er cruelty-free, og dermed ikke tester ingredienser eller færdige produkter på dyr!

I forlængelse af Bendtsens gavmilde og kærlige fødselsdagsgave til mig, valgte jeg i forlængelse af denne, at forære mig selv en gave (eller to!), som består af Morphes nyeste udgivelse; 24G GRAND GLAM & Jaclyn Hill x Morphe paletten som (igen) er et collab mellem førnævnte Youtuber og Morphe. Farverne og kvaliteten er ‘out of this world’ i begge paletter, men de er i forvejen så omtalte alle vegne, at jeg dårligt behøver komme ind på det! <3

Husk at førnævnte rabatkode (JACATTACK) også trækker -10% fra prisen på paletterne!

Mit gavekort til Matas fra Bendtsens mor, skal desuden gå til en Paint Pot fra MAC, sammen med rabatkoden fra Clubmatas som giver -20% på næste køb, i forbindelse med klubmedlemmers fødselsdag :P Det er det sidste jeg mangler til min (nye) make-up samling, så mon ikke min beauty-obsession snart kan få et hvil, og vi (jeg!) kan nå tilbage til bloggens normale rille igen?! ;D ;D