Hands down – der er minimun 1 ting fra hver eneste Nybygger-lejlighed, jeg pr. omgående har lyst til at implementere (kopiere?!) på min egne terrasser OG altan. Mindst 1! Hos Bolette & Jimmi er det helt klart plantekasserne og hygge-faktoren (og tillykke med ugens sejr – velfortjent!), hos Maria & Kristian er det helt klart detaljen med lys-grenen (hyg-somt, på godt jysk!), ved Charlotte & Fredrik er det planteopsatsen (genialt), og hos Thomas & Mike er det trelle-bænken… og selvfølgelig samtlige planter. ÅHHHH jeg KAN ikke det som de kan, men jeg suger det hele til mig! Og kære venner – vi mangler stadig billeder, så godtfolk som jeg kan hugge dem og savle over jeres kreationer! :D :D

Rød Lejlighed – Bolette & Jimmi (Ugens vindere)

Pic-creds: Bolette & Jimmi Facebook

Gul Lejlighed – Maria & Kristian

Pic-creds: Maria & Kristian FacebookBlog

Grøn lejlighed – Charlotte & Fredrik

Pic-creds: Charlotte & Fredrik FacebookBlog
 

Blå lejlighed – Thomas & Mike

Pic-creds: Thomas & Mike FacebookBlog