New in // Michael Kors parka

385776_in_xl

Sidst vi snakkede om vinterjakke, nævnte jeg noget om, at jeg havde købt en parka. Men jeg fik da vist aldrig vist jer hvilken! Det er den her Michael Kors quilted shell jacket. Og jeg har allerede brugt den en pæn håndfuld gange! Jeg elsker den fordi den fungerer lidt som 2-jakker-i-én pga. ‘inderjakken’. Og varmen. Og det fact, at pelsen på huen kan lynes af. Og de mange lommer! Eneste problem er bare, at jeg bestilte den i en str. L (vanesag), og havde glemt at jeg er en str. M nu om dage. Og selvfølgelig er jakken ikke til at opdrive nogen steder nu! Men det er ok – så er der jo bare plads til en ekstra tyk sweater indenunder når det bliver rigtig koldt :-)
Min er købt på The Outnet, og kostede 162 euro.

0 0 vote
Article Rating

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
18.11.2013 18:09

Ja det kan jeg virkelig godt forstå du er :D
Den ser også ud til at være ret “facon syet”, på trods af at det er en frakke… Nice :D

Simone
Microcut.dk

18.11.2013 17:23

Hvor er den flot! :D
Og det lyder også som en rigtig lækker jakke ^_^

Simone
Microcut.dk

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x