Photo 19-10-13 14.03.49

Photo 19-10-13 12.50.23

Photo 19-10-13 12.42.15

Min kære mor fyldte jo 70 i Juli. Vi fik aldrig rigtig fejret det på anden vis, end med kaffe og kage hos hende på dagen. Men min mor har en tendens til at tage revanche. Hun ringede mig op for et par uger siden, og inviterede Bendtsen og jeg på Feggesund færgekro.
Vi var derovre i lørdags. Og jeg har egentlig været der før, men jeg var ikke andet end omkring 4 dengang, så gensynet var jo lidt grynet. Min mor har til gengæld arbejdet på stedet som ganske ung, så hendes glæde var klart til at måle på stemningen i bilen på vej derover :-)

Menuen stod på åle-gilde for seniors og Bendtsens vedkommende. Som inkarneret LCHF’er kunne jeg ikke selv være med på dén vogn, så min menu stod på engelsk bøf med kriminelle mængder salat (de blinkede ikke engang da jeg bad om det). Jeg elsker kro-mad! Rigelige mængder, godt tilberedt og virkelig pænt serveret på varme metalfade. Bendtsen endte med at tage prisen som største ædedolk med 1½ fad ål. Ikke et under han var ret stille bagefter til kaffen, hvor han hyggede sig med at tage billeder af mor, som ganske uvidende om hans morskab, var i færd med at lave ansigter til mig :-) Og jeg lovede hende ellers højt og helligt at jeg ikke ville vise billederne til nogen :P
Resten af lørdagen blev selvfølgelig spenderet med mor, og søndagen bød på besøg og lang køretur. Ikke nogen helt dårlig måde at spendere sin weekend på, hvis I spørger mig ;-)

Dagen i dag bliver brugt på mere oprydning, maling og dyrkelse af langsommeligheden. I morgen står den på en tur i biografen med Bendtsen og The Jan. Har jeg glemt at nævne, at vi skal ind og se Metallica – Through the Never?! :D