options
Photo 09-07-13 07.14.38

Ugh – jeg har så svært ved at vælge!! Og det at være bryllups-gæst på en varm sommerdag, er stadig et paradoks. Men det udskyder jo nok ikke brylluppet at jeg har en tøj-krise, så decisions-decisions. Først havde jeg købt den her (efter at have ventet 1 1/2 måned på at den kom tilbage i min str), så faldt jeg over den der fra Gestuz, som jeg har haft hængende i skabet siden november sidste år, og så var det jeg faldt over en dusty rose sag fra DAY Birger et Mikkelsen. Og som jeg bogstaveligt talt har måtte kæmpe med næb og klør for at få fat på! Og så havde jeg jo dilemmaet. Men så var det at jeg opdagede ‘Lynch’ clutchen fra Stine Goya x Adax til en fuldkommen absurd billig pris hos Helm (- undskyld, men jeg hapsede vist den sidste i den lyse nuance), og så var sagen jo lissom afgjort. DAY skal en tur omkring syersken lige om lidt, så den kan blive taget lidt ind (jeg fornemmer at det her kan gå hen og blive et tilbagevendende problem, nu jeg er i gang med at tabe mig!) og så må jeg bare håbe på det bedste! Alt andet er på plads (der er endda også bestilt rensning til Bendtsens suit), så nu mangler jeg bare kjolen. Og håret ;-)

Billeder af resultatet af hele det her mindspin, vil blive postet når vi kommer lidt tættere på datoen :-)