IMG_1816

Som jeg tweetede tidligere, og som vist meget godt sammenfatter (og retfærdiggør?) stilheden på bloggen:
Der er gået patent-propper i tilværelsen. Vil nogen venligst låse mig inde på den hermetisk lukkede afdeling inden det her tager overhånd?!

Jeg blamer skiftet fra sommertid til vintertid. Det er sgu som om man render rundt og er fuldkommen retarderet i en hel uge efter de skift, mens man på manisk vis forsøger at indrette tilværelsen efter det der føles som en hel ny tidszone! Og den anden morgen, da jeg alligevel sad og kukke-lurede foran computeren fordi jeg igen var vågnet kl 5 (@#!), fik jeg altser den idé, at jeg ville prøve Iced coffee. Hvilket nok mere er egnet om sommeren, men fordi min hjerne åbenbart stadig kører på sommertid, vil jeg mene at det er helt ok!

Det smager faktisk godt. På den helt rigtige iced coffee-måde. Og ikke som det der afkølede kaffe, som jeg et par gange før har forsøgt mig med – mildest talt uden success. Denne opskrift gav for øvrigt et afkast på 1,5l. Og fordi jeg stadig har patent-prop-flasker i overskud, planlægger jeg nu at kaste mig ud i noget hjemmelavet krydderolie – det skal edderman’me nok blive spændende :D