Østergaards Bette-røv

IMG_3336

Introduction: Folkens, det her er Bette-røv – Bette-røv, det her er… folkens!
Som lovet vil jeg lige lade jer hilse på min lille buddy. Jep, jeg er pony-ejer. Who would have guessed that!

Vi fik ham for en lille måneds tid siden. Bendtsen har længe bjæffet om, hvor meget han ville ønske at have en lille pony gående til at afgræsse et område bag huset. Jeg havde mine tvivl, men indvilligede til sidst i at tage med op og kigge på ham her, da det er nogle af vores venner der havde ham. Selvom jeg er tidligere hestepige, er jeg sgu gået hen og blevet bange for heste på mine gamle dage, så et indlysende krav var, at “kemien” lissom skulle fungere da det nok var mig der kom til at passe ham til dagligt. Da jeg først så ham, kunne jeg godt fornemme at jeg blev nød til at give efter. Til trods for at han er hingst. Og stædig som et æsel til tider. Tro mig; man skal ikke lade sig narre af at en shetlænder er lille – for de har sgu en personlighed på størrelse med Lolland Falster! Vi har dog haft noget tid til at lære hinanden at kende nu, og selvom han bare er en lille hygge-pony, så er han jo også en del af familien <3

IMG_3307

0 0 vote
Article Rating

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
23.10.2012 13:03

Hold nu op det er en sød lille bette-røv :) Tillykke :)

Anne
23.10.2012 08:06

Ih tillykke til Bette-måsen ;)
Ibber må da ha en tur en dag

22.10.2012 19:13

Hvor er han bare super fin! Står han alene? De kan godt blive skingrende syge i roen, hvis de ikke står sammen med artsfæller nemlig :-( Men super sød, det er han <3 Har selv en drøm om at eje en lille shetter en dag, indtil da må jeg slå mig til tåls med min gigant Oldenborg (som også er et fantastisk kræ!)

22.10.2012 18:26

Super flot blog du har :)

22.10.2012 18:26

Han har jo pels!! Velkommen pony-basse :D

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x