IMG_3336

Introduction: Folkens, det her er Bette-røv – Bette-røv, det her er… folkens!
Som lovet vil jeg lige lade jer hilse på min lille buddy. Jep, jeg er pony-ejer. Who would have guessed that!

Vi fik ham for en lille måneds tid siden. Bendtsen har længe bjæffet om, hvor meget han ville ønske at have en lille pony gående til at afgræsse et område bag huset. Jeg havde mine tvivl, men indvilligede til sidst i at tage med op og kigge på ham her, da det er nogle af vores venner der havde ham. Selvom jeg er tidligere hestepige, er jeg sgu gået hen og blevet bange for heste på mine gamle dage, så et indlysende krav var, at “kemien” lissom skulle fungere da det nok var mig der kom til at passe ham til dagligt. Da jeg først så ham, kunne jeg godt fornemme at jeg blev nød til at give efter. Til trods for at han er hingst. Og stædig som et æsel til tider. Tro mig; man skal ikke lade sig narre af at en shetlænder er lille – for de har sgu en personlighed på størrelse med Lolland Falster! Vi har dog haft noget tid til at lære hinanden at kende nu, og selvom han bare er en lille hygge-pony, så er han jo også en del af familien <3

IMG_3307