Le_Paper_Globe

Jer der følger mig på Instagram (@blondiemoments_) har måske bemærket noget 3-dimentionelt halløj stå og pynte, da jeg postede billedet af mit skrivebord? Jep, det er en papir-globus :-)

“Funktionelt pynt” var egentlig mit keyword, da jeg pludselig stod med en tom plads ovenpå HAY-boxen. Jeg elsker globusser (…eller globus’er?!), og havde egentlig den flotte sorte fra Margit Brandt på min ønskeliste, men da jeg har så mange projekter i gang, at jeg næsten ikke kan finde pengene til at stoppe i dem alle sammen, må man jo nogle gange justere lidt på sine forventninger. Jeg havde egentlig spottet den lille papirs-fætter i en gammel udgave af Elle Decoration (tror faktisk det var i Therese Sennerholt’s voldsomt skønne hjem – what’s not to love about her?!), men måtte lige bruge lidt tid på at snuse mig frem til hvad det egentlig var jeg havde set!
Det viste sig så at være Le Paper Globe. Den er designet og udviklet og af den franske grafiske designer og fotograf, Joachim Robert, og så er den oveni købet fuldkommen gratis! Man skal dog ikke glæde sig for tidligt, for det kræver lidt tid, papir og printerblæk! 14 sider skal der lige printes og klippes. Meeen JR’s humoristiske tilgang i instruktionerne (længere nede på hans side) bløder nu op for irritationsmomenterne (som fx en alt for stor saks, i mangel på bedre!). Det tog mig 2 timer at samle Le globus, og jeg brugte ganske almindeligt printerpapir. Det er godt nok væsentligt mere ‘levende’ at arbejde med, sammenlignet med den lidt tykkere udgave som egentlig anbefales, men har man lidt fingersnilde, kan det sagtens lade sig gøre :-)

Le Paper Globe PDF og instruktioner kan findes lige her!
Hvad mener I? Er I friske på en hyggelig lille søndags-DIY til kaffen? :D

PS: Der er mange franske gloser, og meget papir på bloggen lige i tiden? Jeg lovede jo at jeg har noget med papir lige p.t! :P