Til trods for et rimeligt stort hus, er mit badeværelse dog ufatteligt lille! En ting der længe har plaget mig, er opbevaringen af snavsetøj. Og fordi jeg er temmelig krakilsk omkring netop dét emne, har opbevaring været et problem – et meget pladskrævende problem – da jeg insisterer på opdeling og sortering. Faktisk lader jeg aldrig Bendtsen røre vasketøjet – eller maskinen. Jeg har gennem årene mistet for mange (…kostbare…) beklædningsgenstande på dén konto.

Løsningen kom kom til mig ud af det blå… frugtkasser fra Jem&Fix! De koster en kringle, og selvsamme sted kunne man jo passende få 8 små hjul, til at montere under kasserne. En rest sort maling blev brugt til at gøre kasserne lidt pænere (jeg har dog stadig bevaret dem lidt “rå”), og med hjælp fra hjemme-printede stencils kunne jeg nemt duppe vaskesymboler på med en svamp! To gamle lagner blev brugt som beklædning på indersiden af kasserne, og hæftet fast med en hæftepistol – hvilket nok var den største udfordring, da jeg faktisk aldrig har brugt sådan en før. Voila! Vasketøjskurve som passer perfekt ind under et Ikea-element, og som kan rulles ind og ud efter behov! Og tro mig – der kan være meget i dem :D