ebay_faux_fur_black

Brrr… der er ved at være koldt om morgenen, ikke sandt?! Til trods for at solen banker ind af vinduerne bag mig, og de milde dags-temperaturer, så kan vi jo efterhånden erkende, at efteråret er på vej. Bladene er begyndt at falde af træerne (har I egentlig bemærket det?!) og kalenderen siger snart oktober måned. Jeg er i hvert fald begyndt at tage et tæppe over mig i sofaen om aftenen, og te-kanden har ligeledes efterhånden overtaget is-vandets plads på bordet :-)

Jeg har endda været forud for min tid, for en gangs skyld, og – som I kan se – har min læderjakkes erstatning allerede fundet vej til mit klædeskab! Faktisk har den været på min ønskeliste hele sommeren, men af en eller anden årsag har jeg bare gået og lurepasset. Men pludselig blev det jo vældigt aktuelt med et lidt lunere alternativ, i stedet for hver morgen at lande på sin pind på jobbet som en dårligt animeret udgave af “Frozen”. Somikkel.

Jeg har dog allerede en pels fra River Island, som jeg vitterlig også er ganske glad for, men den er efterhånden 2 størrelser for stor, og ikke sort. Desuden forelskede jeg mig i Topshops udgave for mange, mange år siden… men også her lurepassede jeg sgu for længe! Lesson learned. Men heldigvis har vi jo eBay – som jo nærmest har et uudtømmeligt lager af fremragende alternativer – så hermed er tippet givet videre til jer: fjerlet faux fur jakke – oveni købet til en yderst overkommelig pris! Og i flere farver. What’s not to love?!

I kan finde den lige her!
Vær dog opmærksom på, at jakken er temmelig lille i størrelsen! Vælg en str. større end du normalt bruger :-)