Ser man denne post ‘udefra’ er det jo bare endnu en post pĂ„ min lille blog. Men ser man derimod pĂ„ datoen, vil man hurtigt erfare, at der er flere mĂ„neder mellem denne post, og min sidste! Det er altid lidt vĂŠmmeligt at komme tilbage efter sĂ„ lang tid… ĂŠrligt talt. For denne gang er der rigtig meget at fortĂŠlle om. Henne fra den private sfĂŠre, som jeg faktisk foretrĂŠkker at holde privat – men alligevel tror jeg at det er pĂ„ tide at fĂ„ taget hul pĂ„ det – og fĂ„ Ă„bnet op. Og det bliver en lang forklaring – som kommer til at lĂžbe henover 3 indlĂŠg, bĂ„de af hensyn til fortĂŠllingen, men i hĂžj grad ogsĂ„ for at kunne fĂžlge med i tidslinjen!

Allrigthy – let’s get on with it.

Tilbage i marts – Corona brĂžd for alvor igennem. Jeg sad dengang i Dronninglund, og plottede hvordan min hverdag skulle hĂŠnge sammen, i disse nye tider. Udadtil var alt jo som det plejede – men der foregik langt mere end det, og pĂ„ davĂŠrende tidspunkt, var det kun jeg selv som kendte til det.

Den 16. april 2020 fik jeg nĂžglerne til en lejlighed pĂ„ Boulevarden i Aalborg. Og omtrent i samme uge, valgte jeg at gĂžre det forbi med Bendtsen. 8 Ă„r sammen er lang tid – sĂ„ det var et stort skridt, og ikke just behageligt. Men det mĂ„tte vĂŠre sĂ„dan. For nogle gange gĂ„r forhold bare i stykker… eller lĂžber ud i sandet. SĂ„dan kan det gĂ„. Bendtsen tog det heldigvis som en friggin champion, og de nĂŠste to uger hjalp han mig flittigt med at fĂ„ gjort lejligheden klar til indflytning. Og jeg forberedte mig pĂ„ mit nye liv – tilbage til Aalborg, hvor jeg jo oprindeligt er fra.

Den 1. maj 2020 flyttede jeg ind i lejligheden. Ind i mit nye liv, og min nye tilvĂŠrelse. De nĂŠste 30 Ă„r, gik jeg ud fra :) Alt var jo nemt og sĂ„ ligetil – min mor bor 10 min fra lejligheden, arbejde ligger 6 min kĂžrsel derfra – og hele Aalborg centrum lĂ„ lige udenfor mit vindue! Mulighederne var Ă„bne – og jeg havde jo indrettet det jeg selv synes, var en rigtig fed base for mig selv. Og pigerne kom med i lejligheden – og faldt til indenfor 30 min! Det var sĂ„ fint!

Den fĂžrste nat i lejligheden var dog ikke just problemfri. PĂ„ det tidspunkt var kommunen ved at rive hele Boulevarden op, og der var vejarbejde overalt. Da jeg flyttede, fik vi en god snak med de sĂžde arbejdere, som gik lige udenfor mit vindue, og vi fik hurtigt en aftale i stand med dem om, at de gerne lige lettede afspĂŠrringen lidt om aftenen, inden de tog hjem, sĂ„ vi kunne holde dĂ©r med biler og trailer, for at lĂŠsse af. De Ăžvrige lokale i omrĂ„det, holdt selv indenfor afspĂŠrringerne om aftenen, og havde ingen problemer i denne retning. SĂ„ jeg parkerede Fiatten indenfor afspĂŠrringen den fĂžrste aften jeg holdt hjemme (parkering i Aalborg er SHIT! Man kan ganske vist kĂžbe sig til en plads i omrĂ„det, men det havde jeg endnu ikke pĂ„ plads). Hvad jeg ikke var informeret om var, at de netop dĂ©n nat havde varslet natte-arbejde pĂ„ Boulevarden. SĂ„ jeg kunne ikke sove. BĂ„de pga larmen, men ogsĂ„ fordi det jo var et nyt sted (…larmen, folkens – larmen!) og fordi de gravede udenfor mit vindue. Jeg bekymrede mig lidt over min bil, og til midnat stak jeg simpelthen hovedet ud af vinduet (ifĂžrt morgenkĂ„be og hĂ„ndklĂŠde i hĂ„ret – havde lige vĂŠret i bad for at berolige mine flossede nerver!) og forsĂžgte at fĂ„ en snak med sjakbajsen pĂ„ stedet om, hvorvidt det var okay at jeg holdt der! Det viste sig at skiderikken var i dĂ„rligt humĂžr – sĂ„ jeg endte med at fĂ„ et mĂžgfald henover hele Boulevarden i en sen nattetime pĂ„ min fĂžrste nat i lejligheden. Om jeg mĂ„tte holde der. fik jeg aldrig en direkte afklaring pĂ„ – men nĂŠste morgen da jeg kom ned og skulle kĂžre pĂ„ arbejde, stod skiderrikken ganske vist med et smĂžrret grin. Da jeg kom pĂ„ job, opdagede jeg, at de havde vĂŠret pĂ„ min bil, og at der var en kĂŠmpe bule og ridse i dĂžren. Jo-jo… sĂ„dan mĂ„tte det jo gĂ„. Samme dag fik jeg ringet til vĂŠrkstedet og bestilt tid, og ydermere fik jeg en P-licens til en p-plads helt ovre ved Aalborg Kongres og Kulturcenter.

Man skulle jo mene, at det kun kunne blive bedre derfra!

…og vi fortsĂŠtter i nĂŠste indlĂŠg ;)