wishlist_stairway_project_blondiemoments

Plakat | Magasinholder

Jo mere indretningen af husets ‘grundplan’ falder på plads, jo mere kan jeg godt mærke, at jeg begynder at “kigge opad” so to speak. Forstået på den måde, at gang, stue, køkken, kontor og soveværelse er ved at være færdig indrettede. Næste projekt er 1.salen. Må guderne være med mig!

Hvis nogen overhovedet husker det, så nævnte jeg engang noget om min trappe-opgang, i forbindelse med en lampe jeg havde fået af Bekko. Og selvom det måske dengang virkede lidt som en bi-ting, så holder planen altser stadig vand! Og turen er nu kommet til bemeldte rum. Lampen var så at sige bare startskuddet til nye ideer og inspiration!

I den forbindelse har jeg besluttet mig for, at I skal have lov til at være med lige fra starten. Lige fra de spæde ideer, til planlægningen og endelig det færdige resultat. Så I kan få en fornemmelse af min indretnings-process, og ikke mindst hvad der sker oppe i låget på mig :D
Rummet er i og for sig ikke noget særligt ved første øjekast, og netop derfor synes jeg, at jeg bør give det lidt ekstra opmærksomhed! Det forbinder jo gæsteværelset og hele 1. salen, og selvom man går igennem det, kan man jo ikke komme udenom det! Jeg øjnede derfor hurtigt en mulighed for et sted hvor man kan finde ro. Et sted hvor man kan trække sig tilbage (eller gemme sig om man vil), reflektere og læse en god bog i ro og mag.

Jeg har fin-tænkt lidt over sagerne, taget et par billeder, og strikket et lille galleri sammen til jer, med forklaringer på mine foreløbige ideer til indretningen:

[masterslider id=”2″]

Fik I en fornemmelse af mine ideer? :-)
Rummet skal ikke rode, larme, eller være proppet med ting.
Alligevel bliver det store maleri (kan man kalde det dét?!) på væggen ved trappen den store ‘eye-catcher’ i rummet – hvilket jeg finder attraktivt, da det bliver en integreret del af indretningen :-) Selvom rummet betragtes som en slags ‘in-between’ mellem gæsteværelse, 1. sal og husets underetage, vil det stadig få mange brugbare funktioner; ikke nok med at det vil være pænt at kigge på (håber jeg!), vil det ligeledes fungere som et hyggeligt og indbydende space, på et lidt andet niveau, både for os der er her til daglig, men også for overnattende gæster.

Selvom der er lidt arbejde og planlægning at udføre, så vil løsningen faktisk være overraskende budget-venligt! Jeg glæder mig i hvert fald absurd meget til at føre mine planer ud i… ja… rummet!

Har I nogle tanker eller ideer om projektet? Er åben for forslag :-)