Stairway-project #2 | A corner table

jysk_taps_bord_corner_blondiemoments

Trappe-projektet skrider langsomt fremad :-) Var et smut i Jysk i går aftes, efter det her bord. I så jo billedet på collagen i min sidste post, og det var egentlig bare for at illustrere planterne, men jeg blev fuldkommen vild med ideen om et bord i hjørnet! Brugte formiddagen i dag på at male benene sorte som det absolut første XD Så typisk mig! For det første kan jeg aldrig vente, og for det andet hader jeg alt træ-farvet! By-billederne på væggen købte jeg for 3 år siden – ligeledes i Jysk, for en flad 5’er. I kid you not! De blev dog aldrig pakket ud og brugt før i dag! Sammen med mit washi-tape. Hjørnet der før så sådan her ud, fik sig da lige en overhaling! :-)

0 0 vote
Article Rating

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x