Har jeg egentlig nogensinde nævnt, at jeg har et viktualierum?! Jeg er faktisk ikke helt sikker på at jeg har – og det er der også en god grund til. Det var nemlig værre end tørrestuen – inden jeg fixede dén :D

Som med alt andet her i huset, så var det heller ikke et projekt som var nemt at gå til. Derfor det nok har taget mig 2 år at komme i gang med det. Ikke nok med dét, så skulle det vise sig, at det heller ikke skulle blive nemt at gøre færdigt… for på det tidspunkt jeg gik i gang, var kat-Preben allerede syg… og jeg var ligeledes på vej ind i en stress-diagnose, uden at vide det. Man kan ikke spå om fremtiden (gudskelov), og eftersom tingene udviklede sig som de nu engang gjorde, måtte projektet flere gange stå stille. Og først for nogle uger siden, fik jeg igen energi nok (takket være Dennis) til at få gjort 1. etape af viktualierummet færdigt.

Billederne taler nok pænt meget for sig selv – og proceduren er den samme som altid: split hele molevitten ad – og start forfra! Pretty much. :D

En trailer blev fyldt med affald, 6 flyttekasser røg på genbrugspladsen, 3 på loftet. Væggene blev repareret, spartlet og malet. Loftet ligeså. Der blev grædt nogle tårer, mens jeg malede gulvet 1 gang, og der skulle gå næsten 2 måneder før jeg fik malet det 2. gang (jeg mistede jo Preben i starten af december). Og først for en lille måned siden, fik vi endelig det nye reolsystem op (som for øvrigt er det samme system som i kontoret), og rummet indrettet.

Næste etape bliver at få erstattet den gamle fryser med en ny (og energibesparende) skabsfryser, som skal stå i enden af det nuværende reolsystem. Der skal desuden monteres endnu et reolsystem hvor den nuværende fryser står, og så skal træværket i loftet og på døren lige males færdigt. Men projektet er syltet indtil videre (pun intended!) da vi -gud bedre det- på nuværende tidspunkt har gang i et andet projekt i fordelingsgangen ovenpå, som jeg nok snart skal vise jer :)

Om det så stadig kan kategoriseres som ‘Viktualierum’ er nok en anden diskussion. For jeg er ikke sikker på, at vi kommer til at bruge det til andet end depotrum/arkiv/overskudsvarer. Selvom det ganske vist ville egne sig glimrende til sylt og fødevarer. Eller faktisk udgøre en fantastisk vin-kælder, hvis man er til den slags. Men ingen af os drikker alkohol, og ingen af os interesserer os for vin :D

En anden ting jeg dog kan fejre er, at det faktisk er sidste rum i kælderen, som nu er fixet! ✔