Halløj derude! Nyder i Påsken?? Jeg ved i hvert fald at jeg gør – og her er fuld pedal på som sædvanligt.
Jeg har vendt bunden op på kalenderen, og har fyldt dagene med alverdens aktiviteter, da vejrudsigten ikke har vist sig fra sin pæneste side – og jeg plejer jo at gå i haven i påsken, men ikke denne gang. Der har været planlagt et par fisketure, et par vennebesøg, påskefrokost og kunstmesse i Aalborg. Det sidste var noget nyt for os, og eftersom vores gode ven Claus udstillede sit havekunst derude, tænkte vi at vi kunne jo kigge på det.
Og for at gøre det kort – kunsten var flot. Men kunstnere er godt nok et folkefærd for sig… excentrikere med bundtræk. Dog blev jeg imponeret over et par enkelte værker fra hhv. coco electra, kathrine van godt og casper eliasen. Var faktisk hurtigt ude derfra, og brugte hellere et par timer udenfor i selskab med Claus og en god kop kaffe :D

I dag, søndag, har vi været i Aalborg til Åbent hus hos Nybyggerne – og jeg er netop lige landet herhjemme på kontoret med frosne fingre og tæer XD Det var et fuldkommen super arrangement, som gik langt over vores forventninger! Allerede ved indgangen, traf vi et andet par som vi straks faldt i snak med, og faktisk endte med at følges med til hele arrangementet. Dog fik vi kun set 3 ud af 4 huse, for køerne var vanvittigt lange! Men det vi så var det hele værd – og Bendtsen og Todd lod også til at være blevet udmærkede venner inden vi tog hjem :D :D

Hele Nybygger-arrangementet skal I nok få at høre mere om senere – I har jo nok bemærket at WKND-inspo holder påskeferie også? Det er tilbage i næste uge, og der skal jeg nok tage fat på nogle helt specielle boliger ;-)

I mellemtiden vil jeg prøve at bestemme mig for, hvilken en af Clauses kugler vi skal have stående herhjemme, samt få overstået den sidste påskefrokost for denne gang :)