“Vil du være lykkelig 1 dag, så spis et godt måltid mad,
vil du være lykkelig i en måned – så forelsk dig,
vil du være lykkelig resten af livet, så pas din have”

Jeg hørte dette citat for et par uger siden, da jeg en dag sad og så en dokumentar på Netflix om Manolo Blahnik. Jeg må på en eller anden måde, have taget det til mig – for det er præcist hvad jeg gør for tiden; jeg passer min have og mit udeliv :)
For selvom der der lige så mange versioner af dette citat, som der er måder at blive glad på, så er det der min version. Jeg kan på ingen måde holde ud at opholde mig indendørs, når vejret har vist sig fra sin absolutte pæneste side så tidligt på året, så selvom jeg normalt tilbringer virkelig mange timer på mit kontor i kraft af mit arbejde, så har jeg simpelthen rykket kontoret udenfor på terrassen i den seneste måned! Og gudskelov har jeg muligheden for det, da jeg i det meste af måneden har arbejdet hjemmefra :)

Pinsen har ikke været nogen undtagelse, og jeg har tilbragt den på fineste vis; på langs østkysten ved Sæby, primært på stranden. Med små afstikkere hjemover, og ud til gode venner og bekendte! Med rundstykker på en solrig morgenterrasse i ét sommerhus, og grillaften på endnu en skøn terrasse i et andet sommerhus! Frokost på egen terrasse og besøg af mor, og senest i går med afslapning og besøg af gode venner. Og en solnedgang som var én af de flotteste jeg nogensinde har set, her tæt på hvor jeg bor, med havgus og de smukkeste farver! Sand mellem tæerne, afslapning og et enkelt (mikroskopisk) ravfund. Ahhh jo – pinsen var dejlig!

Jeg håber vejret hos jer har været lige så skønt som heroppe i det nordjyske, og at jeres pinse har været lige så lang og dejlig <3