Maanesten // New earrings

maanesten2

De sidste 10 år har jeg gået med en enkel, lille, og ganske diskret sølvørering oppe i det øverste hul i venstre øre. Grunden til at denne aldrig er blevet skiftet ud, skyldes at jeg ikke har kunne finde noget lige så småt. Egentlig har jeg haft Miss Enna fra Line&Jo på min ønskeliste i adskillige måneder efterhånden, men ordren faldt alligevel hos Maanesten. Der var et sæt i æsken (i modsætning til Miss Enna), og jeg dristede mig til at sætte den anden ring i hullet under dén jeg normalt går med. I like it. Fint – og diskret på en vis afstand :-) Jeg ønsker mig dem nu også i guld!

0 0 vote
Article Rating

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
03.07.2013 12:10

Hvor er den dog fin; og netop tilpas diskret.

03.07.2013 10:34

Den er da super fin.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x