Wow venner – 2019. Det her her. Et sprit-nyt bind lige ind af døren. Med alle håb og ambitioner for det kommende år i kølvandet. Jeg håber I alle er kommet godt ind i det!

Jeg er ikke så god til nytårsfortsætter… faktisk synes jeg, at jeg er blevet lidt for gammel til det – men derfor kan man jo alligevel godt komme godt fra start, i et nyt år.
En ting som nærmest er blevet en tradition, er den årlige kalender-udgivelse fra Atelier Århus – jeg havde også 2018-udgaven, og var svært tilpas med den. 2019-udgaven er endnu bedre: med plads til laaaange checklister! Som jeg allerede er ved at fylde, med adskillige blog-ideer og DIY’s ;) Som sagt; det gør jo ikke noget at komme godt fra start ;)

Dog vil jeg lige bruge et øjeblik på at sige jer en stor tak for 2018 – jeg har været sløv og fraværende i lange perioder (af indlysende årsager) men ikke desto mindre kan jeg se, at I stadig hænger ved. Så et ydmygt TAK herfra! Jeg håber I stadig vil følge med i 2019! :D