Photo 23-02-2016 10.49.50

Jeg er lidt speciel når det kommer til smykker. Vi taler om vane-dyr af format, her! Typisk går jeg med de samme smykker igen og igen, uden faktisk nogensinde at tage dem ud. At last har jeg fundet nogle øreringe som endelig passer mig – små, simple, men alligevel opsigtsvækkende. Og jeg tager dem aldrig nogensinde ud. Ever. Heller ikke når jeg sover eller går i vand. Ved godt jeg står til bølle-bank hos smykke-eksperterne. Men jeg gider bare ikke døje med det dér ‘af/på’ halløj hver dag. Desuden er kvaliteten for mig ret vigtig, så undgår man grønne mærker og kløe ;-) For øvrigt skal mine ting heller ikke være det samme som alle andre går med. Jeg gider bare ikke ligne alle andre, og har derfor også en tendens til at udvælge noget ganske unikt – især fra mindre eller helt ukendte mærker.

I weekenden fik jeg denne ring ind af døren, og min begejstring kunne næsten måles i det meste af byen! På hjemmesiden så den lidt større og mere markant ud, men i virkeligheden er det faktisk den fineste og letteste sølvring jeg nogensinde har haft, hvilket gør den utroligt nem at kombinere med mine øvrige fingerringe (som jeg på billedet for øvrigt har valgt at fjerne). Fin, simpel – men alligevel opsigtsvækkende ;-)

Ringen hedder for øvrigt Everlasting, og er fra Karat24.dk, som for øvrigt er mit nye yndlings-hangout! Casper, som står bag siden, har et lækkert udvalg fra både Aagaard, ByKranz, Enamel og Spinning. Desuden kan jeg bare ikke undgå at falde en lille smule i svime over udvalget af Daniel Wellington ure! Desuden har karat24 lige lanceret SYD Accessories (save your day), til yderst overkommelige priser, og design der falder lige i min smag – prøv fx lige at kikke på arrow-ringen :D
Leveringen er super hurtig, og udover super god service og en ualmindelig venlig tone til trods for en milliard spørgsmål (så typisk mig!), får man oveni købet en håndskrevet note med i bestillingen – we like!