3604201131_1_1_1

Speaking of sandals… Som nogen måske så, så hintede jeg på Instagram at der var dumpet en bryllupsinvitation ned i vores postkasse. August måned, pænt par, pæne venner, pænt vejr, stor fest, stort ståhej. Bryllupper er endnu et relativt nyt fænomen for mig – faktisk var jeg til mit første bryllup i december sidste år. Eller faktisk bare receptionen, så det er jo teknisk set kun den halve oplevelse jeg fik af det. Men denne gang er det både med kirke og fest bagefter… uha!
Reglerne er mange, men alligevel temmelig simple, men i ultra-kort træk må man selvfølgelig ikke overstråle bruden (bliver også pænt svært, for hun er edderman’me pæn!), man må ikke have sort eller hvid på, nederdelen/kjolen skal helst være knælang (og må også gerne være lang), og så læste jeg også et sted at det er upassende at bære diadem. I så fald skulle man lige tale med bruden om det først! As if…
NÅ-men! Jeg er langsomt og sikkert ved at planlægge mit outfit. Og det første jeg nu kan krydse af på check-listen er sko. Fordelen ved disse er at de er neutrale i farven, passende højde (yes sir, I can boogie!) og kan måske snyde mine skanker til at være nogle cm længere end de egentlig er (…optisk bedrag) og så har de en relativt cool detalje i form af spændet.

De er fra Zara og prisen springer ikke ligefrem budgettet :)