Det er absolut ingen hemmelighed, at jeg er fuldkommen omslugt af at indrette med grønne planter på alle horisontale og vertikale flader i mit hjem – og netop de vertikale flader skal det handle om her :) For jeg er varmet helt op til alle former for hængepotter og selvfølgelig hængeplanter. I lørdags opdagede jeg at Jysk har fået nogle yderst flotte og særdeles budgetvenlige hængepotter i sortimentet, og jeg røg ud af døren med Bendtsen i armen pr. omgående. Desværre var de (selvfølgelig) ikke på lager i min ene lokale Jysk-butik (Nørresundby), men den søde medarbejder i butikken, ringede derfor til Brønderslev-afdelingen med det samme, for at reservere to stk. til mig, som jeg så kunne afhente søndag formiddag.
Typisk nok blev tiden for lang, og jeg scannede endnu engang deres hjemmeside henover aftenen. Faldt pludselig over en anden type hængepotter i sortimentet, og så begyndte nye ideer selvfølgelig at tage form. Søndag morgen reserverede jeg 3 af disse via. Click&Collect (bare lige for at være sikker, ikk?!). Kl. 09 (en time før butikkens åbningstid) ringede en sød medarbejder fra Brønderslev-afd. Hun havde selvfølgelig set min bestilling, og ville lige oplyse mig at der var forskellige farver, og hvilke jeg ønskede? Se dét er sgu gedin service! Kl. 10 stod jeg og trippede iført poncho og ballerinaer i irriterende overskyet vejr i Brønderslev og kunne ganske få minutter senere forlade butikken med alle 5 bestilte potter, og et gigantisk smil på læben!

Vee Speers plakaten blev derfor fjernet fra væggen, og nu er hjørnet i spisestuen omdannet til en micro-vertikal-have. Bare fordi lyset lige ved terrasse-døren er ganske formidabelt, og det pynter så lækkert. I samme anledning kunne jeg give 3 af mine planter en ny plads (jeg flytter jævnligt rundt på mine planter ifh. til lys og varme), og det blev så i første omgang en aloe vera, perler på snor og guldranken der har fået plads på den nye plantevæg :D De to andre hængepotter er sat op inde i soveværelses-vinduerne :)

Jeg går og leger lidt med tanken om, at tilføje endnu et par planter på væggen. Og jeg er specielt fristet af ‘Plant holder’ fra Ferm Living, for at mixe det hele lidt op.

Desuden har jeg planer om endnu en vertikal-have på terrassen – men det ser vi nærmere på i påsken, hvor jeg – som altid – for alvor går i gang udenfor :)

I går var jeg for øvrigt en tur i Plantorama med min mor. Og besluttede mig for at give et citrustræ endnu et forsøg! 1. gang gik det jo ikke alt for godt XD Men denne gang fik jeg nogle fif af en medarbejder derude, til pasning af kræet. Lokation er ændret til stuen, og denne gang vil jeg prøve at lade være med at være for gavmild med vanding :-) Det kostede for øvrigt kun 100kr.