“…Alt og alle blev pakket i min lille Opel – så dermed forlod jeg endegyldigt Aalborg og kørte til…”

HIRTSHALS.

Jep – med havn, haw og højt til loftet. Naboer der stikker hovedet henover hegnet og siger ‘Hej!’ når man går ude i haven, eller dumper ind og får en sludder! Købmænd som kender én, og med alle mine gode venner omkring mig. I en 50’er villa med min bedste ven og livsledsager. Og kattene selvfølgelig :) Både mine egne, og to af naboernes katte som besøger os næsten dagligt (Godbid-centralen! Vi er overbeviste om at Pjevs #1 har sladret til Pjevs #2, som bor længere nede af vejen! Pjevs #1 tager desuden også sin killing med nu :D).

Selvom Dennis er 3. generation i den her villa, så har jeg alligevel fået carte blanche til at indrette huset fuldkommen efter mit hoved. Ikke at han boede som en typisk single-mand, overhovedet – han boede faktisk pænt! Men han ønskede en forandring. Og den forandring er jeg klart nok i fuld sving med at udføre, på nuværende tidspunkt :D
Det var ellers først meningen, at jeg skulle rykke teltpløkkerne i uge 40, men tingene blev jo fremskyndet lidt, og allerede i uge 38 valgte vi at tømme lejligheden, og rykke mig herop. Det har naturligvis taget lidt tid at ‘ryste Aalborg af mig’ men jeg nyder processen. Og langsomt er alting bare blevet nemmere. Vi har malet, malet og malet, og Dennis har gået til hånde for fuld udblæsning – han er uhyre praktisk anlagt, og very much ‘hands on’! Så hvad vi har nået er fuldkommen vanvittigt. Vi er dog stadig i gang – og nu er vores omgangskreds dog også begyndt at bemærke det :)

jeg skal nok få jer up to speed – jeg har heldigvis mange spændende projekter at vise jer :)
Det er i hvert fald dejligt at være tilbage – og at have trukket bremsen et sted, som jeg holder vanvittigt meget af ;)