Nå – men jeg er da stadig rask. Hvordan står det til hos jer derude?? Er I alle ok??
Mange af jer må på nuværende tidspunkt være ‘ramt’ af den dér store lyserøde elefant i rummet, som efterhånden hænger os alle langt ud af halsen… Corona. Så skulle man også opleve dét. Vi havde møde om det på arbejdspladsen i går formiddag. Alle møder er aflyst, vi har bandlyst fysisk kontakt med hinanden og udefrakommende (dét lød forkert – men der menes selvfølgelig håndtryk, krammere og high-fives… jep – det gør vi i), og besøgende bliver udenfor matriklen. Og undertegnede må under ingen omstændigheder blive syg, da jeg varetager den daglige drift af den virksomhed jeg arbejder for. Jo – flertallet vedtog det.
2 timer senere, blev det pålagt min søde praktikant (jeg hader det ord!) at hun ikke må komme på virksomheden i de næste 14 dage. Ikke fra os, men fra nogle højere magter. Så mærker man lissom, at der er noget i gære.

Jeg holder dog den positive tilgang til tingene. Og tager det hele med et gran salt (…hvis der ellers er noget tilbage i forretningerne, høhø!). Nope – jeg er ikke én af ‘hamsterne’ der tror jorden er ved at bukke under. Men man må jo have lidt respekt og realitetssans i disse tider. Sagde hun, der i morges placerede en 500ml pumpeflaske med håndsprit foran mit skrivebord, og meddelte alle at det er til fri afbenyttelse. Jeg har jo et ansvar – både overfor mig selv og mine nærmeste, med da også overfor mine kollegaer, og ikke mindst mine kunder som jeg pakker varer for.

Min mor og jeg har dog også aftalt, at vi holder kontakt over telefonen hele denne weekend. For en sikkerheds skyld. Desuden bevæger jeg mig i øjeblikket kun mellem mit Arbejde og Bolig. I egen bil. Og undgår så vidt muligt alt ‘udenoms-aktivitet’. Dvs. ingen skattejagt, shopping eller andet lige foreløbligt. Og når der skal købes ind, bliver det vha. nettet og Bilka ToGo. Deraf A → B ← A ÷ C-formlen. Som er fuldkommen hjemmestrikket!

Nope – jeg er ikke hysterisk (men bestemt heller ikke ligeglad). Og derfor trak jeg så gevaldigt på smilebåndet i går, da jeg så dette opslag på Instagram. Kommentaren er guld værd, og jeg var nød til at gemme og dele.

Med min egen udsigt til en weekend i ro og mag – og med nogen af jeres udsigt til lidt længere… ufrivillig ferie? skal man jo holde humøret oppe og bevare sindsoen og positivitet. Der er jo anledning til fordybelse på så mange niveauer, og jeg har allerede følgende tanker om aktiviteter nedfældet i min kalender:

– Jeg skal helt klart have catchet up med Chris Carter-romanen, jeg aldrig fik læst da den udkom sidste år
– Måske skulle jeg også se at få samlet det puslespil færdigt, som har ligget på mit sofabord i 5 måneder?!
– Man kunne jo også gå fuldkommen Marie Kondo i garderoben – eller makeup-kassen – eller skosamlingen
– Skal helt klart have rengjort mit tastatur! Det trænger!
– Der er heller ingen undskyldning for ikke at gå en tur i skoven
– …eller i haven. Har haft besøg af muldvarp på steroider i mit pæon-bed!
– Der skal afprøves nye opskrifter
– Spille ludo! En simpel klassiker!
– Få bund i vasketøjskurven (så tilfredsstillende!)
– Vil egentlig også gerne have forberedt nogle blogposts til jer (vi har meget at tale om!)
– Strøtanke: skal jeg starte eller slutte weekenden med et fodbad?! :-)
– Og så skal jeg selvfølgelig holde mig opdateret omkring COVID-19. Det er vigtigt!

Og så vil jeg vil opfordre alle mine læsere til at følge myndighedernes anvisninger! Vi har alle et ansvar for at bekæmpe det her, så vi må stå sammen – hvert for sig! ;)
Indtil vi tales ved igen – pas godt på jer selv og hinanden derude <3