Humoren er unægteligt min egen – og jeg kan ikke rigtig bestemme mig for, om jeg skal le højt eller undskylde på forhånd for overskriften! Men Posterlounge må have været advaret på forhånd, inden de tilbød mig dette samarbejde – de har vel unægteligt læst et par af mine indlæg :) Under alle omstændigheder takkede jeg ja med det samme! Vi lever jo p.t i en gråzone, så vi har da ved gud brug for en grad af normalitet – og hvad er mere opløftende end ‘hjemme-projekter’, fornyelse & forskønnelse i denne tid?! :D
Jo – der gemmer sig også en lille godbid i bunden af dette indlæg ;)

Udover nogle virkelig flotte motiver, og et bredt udvalg af særlige kunstnere kan Posterlounge noget helt særligt – de tilbyder muligheden for alternative prints, som fx lærredstryk, akrylbilleder, selvklæbende plakater og galleritryk! Ikke nok med det, tilbydes der ligeledes print på aluminium, træ og skumplade! Favre nye verden! Og allerede fra starten, spurgte jeg til hvilket materiale der kunne egne sig bedst til et sted som badeværelset! Jeg endte med 3 forskellige prints: en selvklæbende plakat, en traditionel plakat og et print på skumplade!

Selvklæbende plakat:

Selvklæbende plakat 60 x 90 cm – Mojito Ingrediens, Editors Choice

Selvom ordet emmer lidt af 90-er nostalgi, må man sige at teknologien ved gud har flyttet sig på flere områder! Selvklæbende plakater var en ting i mit tidlige teenage-værelse hvor hele min verden drejede sig om Backstreet Boys (oh lordy…). Dengang mente man klæbepuder i alle hjørner af emnet – og jeg husker pludselig da BB-tiden var ovre, og jeg flåede plakaterne ned af væggene… sammen med 600g. puds og en hel bane savsmuldstapet (waaaay back in the days…). Sådan er det heldigvis ikke længere! Kvaliteten er tyk og minder mig mest af alt om linolium – og hele plakaten sidder tæt til væggen! Jeg troede at det var et formidabelt valg til min køkkenvæg af mursten – men det så altser lidt for ‘fladt’ ud til min smag, så Kaptajn Selvklæb røg alligevel i en ramme! Jeg elsker dog motivet, til trods for at mit køkken aldrig har set en Mojito – men motivet minder mig om ingefær-te med lime :D Jeg vil til gengæld udpege selvklæbende plakater som en glimrende kandidat til børneværelser!

Print på skumplade:

Print på skumplade 60 x 90 cm – Steve McQueen og Ali MacGraw, Celebrity Collection

Jeg har fået selskab på badeværelset! Folk kikker en anelse skævt til mig i øjeblikket når jeg siger det – det er med garanti noget, som de fleste gerne ser sig fri for – specielt i disse tider! Men når nu det er Steve McQueen og Ali MacGraw, så klinger det pludseligt lidt anderledes ;) Tanken om et billede i vådrum, var den absolut første prioritet, som poppede ind i knolden af mig, straks jeg fik dette tilbud, og motivet var det absolut første jeg faldt for! Jeg har jo en efterhånden gennemsyret hang til vintage og tidløse motiver – og dette er perfekt!
Jeg havde et par skriv frem og tilbage med manageren for Posterlounge, omkring materiale som bedst egner sig til vådrum – det viser sig at være skumtryk, og derfor var jeg også enormt spændt på hvad jeg skulle ende ud i! Ingen ramme er nødvendig – jeg har blot brugt ‘No more nails’-tape fra Jem&Fix i top og bund, til trods for at der følger montering med til skumpladen (genialt system!), men væggene i mit badeværelse blev jo behandlet med Skalcem for et par år siden, og overfladen er derfor meget rå. Motivet tager ingen skade af fugten! Til trods for at det ligeledes hænger lige overfor et østvendt vindue, er der ingen behov for svejsebriller; overfladen er mat og motivet fuldkommen klar – det er noget nær perfektion, hvis en sådan størrelse ellers skulle eksistere!

Traditionelt print:

Premium-plakat 61 x 91 cm – Coffee Time, Kuba Gornowicz

En ting jeg faktisk blev temmelig overrasket over her, er faktisk kvaliteten af papiret – det er tykt og mat! De fleste andre plakater jeg har anskaffet mig, er typisk tyndt og glansfuldt, men dette er en hel anden boldgade. Man kan jo fristes til at tro, at det er den nemme løsning – men der er altser forskel på, hvilke kvaliteter trykkerierne vælger at bruge, og denne var jeg slet ikke forberedt på! En højglans poster i en ramme med plastikfront giver typisk et alt for højglans udtryk, når sollys først rammer, og motivet har det med at blive delvist udvisket for det blotte øje – men ikke i dette tilfælde; selv med meget lysindfald er motivet stadig knivskarpt – I’m shook, men meget meget tilfreds!

Et billede siger mere end 1000 ord – den sætning kender vi jo :) Jeg kunne godt drømme om at lave en helt ny billedvæg med blandede prints, i forskellige kvaliteter! Har I udset jer nogle favoritter endnu? Jeg håber I hvert fald, at I er blevet bare lidt inspireret til at prøve noget nyt :) Og guess what – I kan ovenikøbet få rabat!

Med koden CHARLEIGH15 får I 15% rabat på jeres bestilling hos Posterlounge.dk!
Koden er gyldig t.o.m. 05. april 2020