Photo 16-09-14 17.07.16

Ømt halløj… eller formel goddag. Hvad det nu end skal hedde, efter så mange måneders stilhed. Der er vel ingen grund til at kede jer med indledende bemærkninger, så lad mig bare springe direkte ud i det; alt er forandret.
Ny praktikplads, nyt hus, nye ting, nye oplevelser, nye mennesker, ny tankegang… ny mig. Har været fuldkommen rundtosset de sidste 2 måneder, grundet alle forandringerne. Både internt og eksternt. Alting er gået i rasende hurtigt tempo, og jeg har stadig ikke nået at vænne mig til det hele… og her lugter stadig af maling. Men den slags kan man vist ikke forklare i ét indlæg. Så jeg må se om jeg kan løfte dynen lidt i de kommende… for de kommer. For jeg kommer altid tilbage. Nogle gange sporadisk. Tror faktisk det her er den længste pause jeg har holdt, i de 14 år jeg har haft websites.

Silence-printet på billedet er til jer. Det var et jeg lavede i en tåget tilstand af flytterod, forvirring og lykkefølelse – hvor alt jeg manglede bare var ro… og stilhed. Bare et øjeblik ;-)
Det står for øvrigt i mit soveværelse. How convenient.

Flere prints er for øvrigt på vej – jeg har nemlig et eller andet med papir lige i tiden :P Mere om det senere.

I kan hente printet lige her (PDF).