En del af jer har efterhånden spurgt mig, hvor jeg har fundet min hvide kaleido-bakke fra HAY. Jeg plejer at svare, at det ikke findes – for HAY laver dem slet ikke i hvid.

Sandheden er, at min bakke før var orange. Jeg hadede farven, og søgte selv efter en hvid udgave, eftersom det var november sidste år, og dermed snart jul. Desværre er det nærmeste man kommer, en grå. Hvilket den lille bakke i mit sæt er. Så jeg gjorde noget drastisk – jeg spraymalede den! Såre simpelt. Og alligevel skabte det en del reaktioner på bl.a Instagram :-)

Jeg er igen flere gange blevet spurgt hvordan jeg gjorde det, og hvad jeg har brugt til at gøre det, hvilket er lige så enkelt som at køre ligeud af landevejen; find den rigtige farve og spray løs :D
Jeg har brugt en mat-hvid spray maling fra Plastikote, da denne matte overflade faktisk stemmer meget godt med den originale “mat-hed”. Og så er de farver bare helt fantastiske at arbejde med! To lag skulle der til, og bakken er blevet vasket og rengjort jævnligt det sidste års tid, og farven holder endnu!
Plastikote forhandles bl.a i jem&fix, men i min lokale Bilka sælges den tit til 3 for 100kr – så ikke just en pris der springer budgettet :-)

Jeg vil ikke anbefale sprays fra biltema – disse farver har en tendens til at kunne krakelere på forskellige materialer – bitter erfaring!