bathroom_project_blondiemoments

Dårligt nok har man fået placeret sit luksus-legme i stolen, og hældt kaffen i halsen, før det næste projekt melder sig. Derfor dette stemningsbillede fra mit kontor, som efterhånden ligner Kosovo med alle de papirer der ligger her nu. For der er kommet flere til. Og ja, det er en Dagmar-tærte situation!

Kan I mon gætte hvilket rum det denne gang skal gå ud over?! :D

Det er Boligmagasinets skyld. Jeg kan ikke selv regne noget bedre tidspunkt ud, end midt i Pinsen, for at udgive sådan en artikel! Det er jo en genial løsning, ifh. til dén jeg selv havde fundet frem til, og efterfølgende afskrevet da det ville blive alt for dyrt og omfattende. Hvilket ikke er en kombination jeg er fan af.

Jep, det er badeværelset. Nu skal de fugly, mørkegrønne 70’er-fliser (edderman’me) elimineres! Vi skal tænke hvidmalede, vandskurede overflader mod glat, hvid højglans inventar, lounge, spa og store planter. Og så meget lys, at man er nød til at bære svejsebriller derinde! Og Bendtsen er fuldkommen med på ideen (jeg forstår nemlig at piske en stemning op, når jeg endelig får noget der ligner en virkelig god idé XD)