Min foreløblige status på 2019: Jaaaaaaaanuuuuuuuuarrrrrr, feeeeeeebruaaaaaar, maaaaarts, apriiiiil, maj, juni… *blink* …november!
Det føles seriøst sådan…. jeg synes endelig lige at jeg vågnede op, og så var det pludselig november. Hvor i alverdens blev dagene af? Hvor blev jeg af? Var nær kløjes i kaffen, da realiteterne gik op for mig. Jeg har en fornemmelse af, at både I og jeg har brug for en lille liste, for at kortlægge, hvor i alverden jeg er – og har foretaget mig, de sidste mange måneder – lad os eksaminere beviserne:

  • Jeg er stadig på mit job! Som ærligt nok roligt kan betegnes som den primære tidsrøver! Fordi bloggen har stået stille, er den sidste errindring om mig nok, at jeg fik fast job efter maaaaaange år på sjasen, og kommunen åbenbart så det som så stor en sejr, at de ikke bare måtte klappe sig selv på skulderen, men ligeledes sende mig direkte i de landsdækkende nyheder en sen aften. Well, de kan stadig give dem selv et skulderklap – for jeg er der skam endnu. Det har dog været hårdt, men enormt berigende og læreridt! Jeg blev jo fastansat i februar, og brugte efterfølgende 2 måneder på at få mig selv sparket op på fuld tid. Samtidig med, at der var en million nye processer, produkter og opgaver at lære. I den aller-mest travle sæson overhovedet! Jeg sælger jo legetøj til udendørs brug – så foråret og sommeren, der er der pres på. Juni og Juli var voldsomme – det var jo ferietid – plus at min chef blev beriget på en personlig front – så jeg tilbragte faktisk næsten 4 uger alene med alt på et tidspunkt. Dét var en mundfuld, og dagene rullende forbi næsen på mig, mens jeg baksede med 90kgs trampoliner og slæbte pakker og paller, til jeg var helt grøn i hovedet. Samtidig med, at jeg passede telefon(er), behandlede ordrer og reklamationer, arrangerede fragt til alle hjørner i DK og bare rent almindeligt hele tiden var en lille smule i panik for at fejle det hele. I kid you not. Midt i det hele, skulle min mor også lige opereres for grå stær på begge øjne – så der skulle man jo også lige være. Samt at der blev sat nye folk til, som skulle hjælpe og læres op. Men det gik alt sammen! Og jeg synes faktisk, at jeg på nuværende tidspunkt er faldet ret godt til på min hylde… og måske er det også på tide at indrømme for mig selv, at jeg endda måske også er blevet ret god til mit arbejde… må man godt sige det?
  • Mine kreative projekter i mit hjem har – nok ikke overraskende – været på absolut lav-blus! Tid-tid-tid! Når man kun har weekenderne til rådighed, så prioriterer man jo selvsagt lidt anderledes, og flytter derfor fokus til familie, venner og afslapning. Selvfølgelig er jeg ikke stoppet med at rende på skattejagt! Der er kommet et par ting med hjem i bagagerummet, fra div. genbrugsbutikker og markeder… that’s my style! Men det er ganske vist i småtingsafdelingen – og nogle af dem er bestemt et skriv værd! Men store, vilde forvandlinger er der ingen af – endnu!
  • På den private front troede jeg faktisk, at jeg ville have meget mere svært ved at omstille mig til det (pokkers!) vintertid. Jeg spekulerer stadig på, hvorfor man ikke afskaffer det fis. Var det ikke oppe og vende sidste år? På et lidt mere seriøst plan? Jeg har forberedt mig på de koldere og mørkere tider – realiteten er jo, at man tager på arbejde mens der er mørkt – og man kommer gudhjælpemig også hjem når det er mørkt! Øv. Men efterår og vinter har jo sin charme – jeg pakker mig selv ind i varme cardigans, og går og skutter mig på jobbet, tænder stearinlys når jeg kommer hjem, og nyder en varm kop kaffe og forsøder tilværelsen lidt med 1883 Routin Kaffesirup, og dyrker yoga foran brændeovnen. Og samler puslespil, som er min nye obsession (omend det måske lyder en anelse pensionist-agtigt) – men det har et formål :D Not much has changed here ;-)
  • Julen nærmer sig… det kan vi ikke komme udenom! På den ene side synes jeg, at det er lidt for tidligt endnu til arrangementer og jule-halløj, og jeg krummer stadig tæer når jeg ser julekalendere og Halloween-stuff side om side hos de lokale supermarkeder. Men på den anden side, har man jo bare lyst til at rulle julen ud for fuld udblæsning! Jeg glæder mig til at bruge en weekend på at tage i skoven og samle gran og kogler, og pynte huset (lidt) op. Jeg kender mig selv jo: lige pludselig er tiden bare fløjet afsted! ;-)