YAAAAAAS! Køkkener! Endelig et rum, hvor deltagernes personlighed endelig kan skinne igennem, og vi faktisk kan lære lidt om, hvem de er! Er jeg den eneste der synes, at der er ændret en smule i forhold til de sidste sæsoner?? Jeg har nævnt det før, og ud fra mit personlige synspunkt synes jeg, at TV2 denne gang har klippet den nye sæson anderledes sammen – forstået på dén måde at der er mere fokus på deltagernes færdigheder fremfor deres personligheder. Der gives ikke meget plads til sympati i denne sæson i så høj grad som vi så i den sidste – det er de rå ‘skillz’ der vægtes – og fint for mig! Retfærdigheden skal ske fyldest, og det er jo en konkurrence om hvem der kan skabe den bedste bolig :)

I denne uge fik vi jo glæden af at se et nyt vinder-par – ikke bare én gang, men hele to! En-to-mange. Thomas & Mike vandt jo ikke bare ugens udfordring, men ligeledes KØKKEN! I applaud that – de var mine favoritter! Jeg summer nærmest af glæde, for deres kreation var jo lige i øjet! På min 2. plads lå Maria & Kristian igen – de er sgu gode!

Blå lejlighed – Thomas & Mike (Ugens vindere)

Pic-creds: Thomas & Mike FacebookBlog

Gul Lejlighed – Maria & Kristian

Pic-creds: Maria & Kristian FacebookBlog

Rød Lejlighed – Bolette & Jimmi

Pic-creds: Bolette & Jimmi Facebook

Grøn lejlighed – Charlotte & Fredrik

Pic-creds: Charlotte & Fredrik FacebookBlog