Disclaimer: Dette er ikke en sponsoreret post! Jeg bliver ikke betalt for at omtale hverken produkter, producenter, firmaer, Youtube eller Luxplus.dk, men har derimod selv betalt for alt hvad I ser på billederne i denne føljeton, af egen fri vilje. Overskriften skal ligeledes tages med et gran salt! Det er affødt af et “Instagram-made-me-buy-it”-meme som har floreret på www – og specielt Youtube – i et godt stykke tid ;-) Bare rolig, jeg er et selvstændigt individ, som sagtens selv kan tænke, vælge og tage en beslutning :D

Læs første del her, og anden del her.
Sidste omgang af mit Luxplus-haul :) I promise, til jer der er trætte af det, og ønsker flere bolig-posts. De kommer! Men måske nogle finder disse indlæg hjælpsomme – og mon ikke også I andre gør, når I lige finder interessen eller inspirationen?? I never know :)

Natura Siberica Oblepikha Oil Complex Repair For Damaged Hair
Jeg har en tendens til ofte at udfordre skæbnen, med hensyn til mine stable og gode Orofluido olie. Tænk hvis man fandt noget der virkede bedre end det, til min tynd-fine og sarte manke?? Well, den her kommer ret tæt på, men den er stadig ikke god nok til en leave-in efter hårvask, hvor det netop er at mit hår har brug for pleje. Bevares, konsistensen er ganske fin, og tynger ikke håret, men for mig virker den langt bedre i mine halvtørre vinterspidser. Og der virker den heldigvis rigtig godt. Duften er dog – efter min smag – bestemt ikke noget at skrive hjem om! Men heldigvis fortager den sig i løbet af ganske få minutter.

Revolution Makeup Pro Primer Aqua Priming Base
Er man til primer-spray, så er det her et ret godt bud på en retning man bør prøve. Den gør hvad den skal – forlænger holdbarheden på makeuppen. For mig er den dog en anelse for ‘tacky’, da jeg jo kun bruger pudder til hverdag, men den er helt klart fin de dage, hvor det skal gå stærkt :)

Revolution Makeup Amazing Makeup Fixing Spray
Fixing spray skal for mig helst være matterende. At denne holder makeuppen på plads, er der ingen tvivl om. Forskellen på denne og MUA er dog, at denne er væsentligt mere parfumeret! Så ærligt har jeg en tendens til at række ud efter min MUA når makeuppen skal fikseres :)

Revolution Makeup Ultra Base Face Primer
Denne er allerede min absolutte favorit! Den er fin som en gel, og efterlader huden med en følelse af et ekstra lag hud! Meget blød og silikone-agtig følelse på huden, så hvis man ikke kan lide det, så skal man ikke købe den her :)

Revolution Makeup Luxury Banana Powder
Banan-pudder. Navnet får mig stadig til at smile :) Dog er det famøse gule pudder gået hen og er blevet temmelig populært. Jeg må seriøst have levet under en sten, siden jeg ikke har set det. Eller prøvet det. Det er vanvittigt godt som setting-powder eller til baking. Og den er transparent når det børstes væk, derfor det også lader til at være populært hos mere eksotiske hudtoner, og sågar mørklødede piger. Jeg bager (eller koger, om man vil) personligt selv mit ansigt i T-zonen. På Youtube så jeg, at det er vældigt populært at ‘bake’ under øjenomgivelserne – hvorfor har jeg ikke rigtigt gættet endnu. Men ikke anbefalelsesværdigt herfra! ‘Baking’ virker nemlig udtørrende, og jeg endte derfor med ‘kragetæer’ under øjnene!

Technic Colour Fix Loose Powder Buff
Igen en løs pudder, med en anelse farve i. Tænkt til baking for mit vedkommende, hvis alt andet skulle svigte. Og jeg havde egentlig ikke de store forhåbninger for denne, men blev dog alligevel svært overrasket! Den er virkelig god. Og farven viste sig heldigvis at være spot-on :)

Technic Pro Eyeshadow Blending Brush
Der er ikke så meget at diskutere omkring Technic-børsterne; tætte, bløde, præcise! Akkurat som med consealer-børsten. Jeg slipper den aldrig :D

Tandblegning Activated Organic Charcoal
“If life gives you lemons….”. Der er både fortalere og modtandere af aktivt kul som tandblegning. Mine bisser har dog stået model til lidt af hvert gennem årene, og er heller ikke de kønneste (there, I said it). Så hvad pokker… Alligevel gik der nogle dage inden jeg prøvede det. Men da jeg endelig gjorde, fik jeg ikke bare et rigtigt godt grin af mig selv, men også en halv tone hvidere tænder! Og nej, det smager ikke af noget, og føles bare som ru tandpasta :)

Real Techniques Illuminate & Accentuate Set
ELF & Nilens Jord, vi har haft et langt og godt samarbejde. Og I har været gode ved mig. Men nu kan I godt pakke jeres børster sammen, og tage hjem! For Real Techniques har taget mit ansigt med storm! De her børster er et musthave på ethvert vanity! Dog er JEG personligt selv ikke fan af den store stipple-brush. Stipples er bare ikke mig, så jeg finder mig en anden udgave fra samme mærke. Bestemt anbefalelsesværdige brushes!!
Med sættet fulgte to beautyblenders. Jeg er blown away! De er f-a-n-friggin-t-a-s-t-i-s-k-e!!