Sources: TV2Facebook – egne billeder

Jeg må indrømme, at da jeg første gang så Marianne & Steen, tænkte jeg at de måske var en anelse mal-castede til et program som dette. Og det havde absolut intet med deres alder at gøre – nærmere det faktum, at de ved første øjekast ikke lige slog mig som nogen, der kunne finde glæde i at bygge et hus, og dermed leve i byggerod og støv i længere tid. Og da jeg første gang så deres dekadente soveværelse (aka. ‘diva-hule), havde jeg ligeledes mine tvivl. Men jeg har måtte æde det! Råt. Ok, jeg ved stadig ikke hvad man skal med et magenta musikrum, eller et walk-in bortset fra palme-tapetet som jeg elsker, men deres stue og ikke mindst deres decor og farvevalg har fuldkommen skudt benene væk under mig! Hvad de mangler af kreative indslag og DIY, opvejer de kraftigt i farver! Billederne får næsten omvendt en farveforskrækket!

…………………………………………………………………………………………………………………………..
Sæsonen er slut, og vinderne er fundet!
Men hvor er det en skam at lade disse flotte huse gå tabt – for jeg har ladet mig fortælle, at ‘taberhusene’ (hvilket man dårigt kan kalde dem!) bliver omdannet til de typehuse som de oprindeligt var, solgt, og tingene deri bliver auktioneret bort. Tragisk skæbne, når man tager deltagernes hårde arbejde i betragtning, men det er jo en konkurrence, men derfor skal deres kreationer jo ikke gå til spilde, vel?? Jeg har derfor valgt at bruge de følgende 4 uger i min WKND-inspo føljeton, på at tale lidt om de 4 huse fra dette års ‘Nybyggerne’ på TV2. Find den oppe i menuen under ‘WKND-inspo’ :-)Jeg har scannet alle SoMe-kanaler, samt selv besøgt 3 af de 4 huse til deres Åbent hus-arrangement da det jo i år blev afholdt i Aalborg, og billederne af de enkelte huse, er derfor et godt mix af alt :-) Alle sæsoner af ‘Nybyggerne’ kan dog ses på TV2 Play! Desuden er tilmeldingerne til castingen for ‘Nybyggerne 2018’ så småt i gang, så vi kan jo glæde os til endnu en sæson!
………………………………………………………………………………………………………………………………