Sources: TV2Facebook – egne billeder

Anne & Todd blev jo vinderne af dette års ‘Nybyggerne’ – og stort tillykke til dem!! Til trods for at huset faktisk ikke var min favorit, var det nu alligevel dem der fik både min og Bendtsens stemme (…eller 6… fra hver af os). Under hele åbent hus arrangementet, gik Bendtsen rundt og sagde “rubbergoat!” og den stod jo heller ikke stille, da han endelig mødte Todd i egen person :D De to fik sig en vældig snak, mens jeg tog én med Anne. Super elskværdige mennesker! Igen, huset var ikke min favorit, men sjovt nok er det et af de huse som jeg har flest billeder af. Jeg tror at det til dels skyldes, at de var været nogle af de bedste til at holde SoMe-kanalerne åbne og levende, og så også fordi at deres hus nok var et af dem med flest ‘ting’. Det var ligeledes det hus, der faktisk føltes allermest hjemligt, og emmede af mormor-glamour. Det var fantastisk. Levende. Og man kunne mærke at her er der nogen med en uovertruffen passion for at skabe sit eget – og klar til at omfavne alle risici forbundet med konkurrencen.

Jeg er imponeret over, hvor meget ‘hjem’ man kan opbygge på så utroligt kort tid! Og så er jeg da også en kende fascineret af det dér hydroponics system :-)
Måske man skulle prøve det selv…

…………………………………………………………………………………………………………………………..
Sæsonen er slut, og vinderne er fundet!
Men hvor er det en skam at lade disse flotte huse gå tabt – for jeg har ladet mig fortælle, at ‘taberhusene’ (hvilket man dårigt kan kalde dem!) bliver omdannet til de typehuse som de oprindeligt var, solgt, og tingene deri bliver auktioneret bort. Tragisk skæbne, når man tager deltagernes hårde arbejde i betragtning, men det er jo en konkurrence, men derfor skal deres kreationer jo ikke gå til spilde, vel?? Jeg har derfor valgt at bruge de følgende 4 uger i min WKND-inspo føljeton, på at tale lidt om de 4 huse fra dette års ‘Nybyggerne’ på TV2. Find den oppe i menuen under ‘WKND-inspo’ :-)Jeg har scannet alle SoMe-kanaler, samt selv besøgt 3 af de 4 huse til deres Åbent hus-arrangement da det jo i år blev afholdt i Aalborg, og billederne af de enkelte huse, er derfor et godt mix af alt :-) Alle sæsoner af ‘Nybyggerne’ kan dog ses på TV2 Play! Desuden er tilmeldingerne til castingen for ‘Nybyggerne 2018’ så småt i gang, så vi kan jo glæde os til endnu en sæson!
………………………………………………………………………………………………………………………………