Sources: TV2Facebook – egne billeder

Jeg kommer til at huske Christine og Mikkel for mange ting. Nok mest deres alternative skrivebord som praktisk talt består af en halv bil, deres kork-badekar og korkvæg, deres DIY-projekter og ikke mindst orangeriet på tagterrassen. De fleste vil nok også huske dem for øl-hanen i køkkenet :D Jeg nærer stor beundring for deres unikke stil og sans for sammensætning. Og så lærte jeg et nyt begreb i denne sæson: “upcycling” :D

…………………………………………………………………………………………………………………………..
Sæsonen er slut, og vinderne er fundet!
Men hvor er det en skam at lade disse flotte huse gå tabt – for jeg har ladet mig fortælle, at ‘taberhusene’ (hvilket man dårigt kan kalde dem!) bliver omdannet til de typehuse som de oprindeligt var, solgt, og tingene deri bliver auktioneret bort. Tragisk skæbne, når man tager deltagernes hårde arbejde i betragtning, men det er jo en konkurrence, men derfor skal deres kreationer jo ikke gå til spilde, vel?? Jeg har derfor valgt at bruge de følgende 4 uger i min WKND-inspo føljeton, på at tale lidt om de 4 huse fra dette års ‘Nybyggerne’ på TV2. Find den oppe i menuen under ‘WKND-inspo’ :-)Jeg har scannet alle SoMe-kanaler, samt selv besøgt 3 af de 4 huse til deres Åbent hus-arrangement da det jo i år blev afholdt i Aalborg, og billederne af de enkelte huse, er derfor et godt mix af alt :-) Alle sæsoner af ‘Nybyggerne’ kan dog ses på TV2 Play! Desuden er tilmeldingerne til castingen for ‘Nybyggerne 2018’ så småt i gang, så vi kan jo glæde os til endnu en sæson!
………………………………………………………………………………………………………………………………