Det er sommer, der er sol og det er… lørdag! Vi kender vist alle sangene fra de gode gamle “Far til fire” og den gode stemning de giver :-) Stemningen her er også uovertruffen – jeg nyder vejret i fulde drag, mens jeg pusler rundt udenfor og suger solens D-vitaminer til mig. Vi er i gang med at bygge de nye pony-bokse i laden, men der går ikke ret længe imellem, at jeg lige fiser over på terrassen og nipper visne blomster og vander krydderurter og grøntsager. For det er jo nu det sker – det hele blomstrer og springer ud, og dufter og smager skønt! I aften skal jeg fx smage på min hjemmedyrkede babyspinat fra grøntbedet <3
Jeg drømmer om et orangeri. Og hvis nogen i nattens mulm og mørke pludselig velsignede mig med en overdækket terrasse, udestue eller bare et drivhus i gigant-størrelse, ville jeg straks fylde det med alverdens grønne planter, og se alt gro og udvikle sig i det fugtige og varme trope-paradis! Ahhh! Indtil videre må jeg “bare” tage mig til takke, med det vægmonterede drivhus, som skal hentes og sættes op i næste uge – hvilket for mig vil være en lille bid af paradis i mini-format :-)