Photo 11-06-13 11.31.32

Jeg tror det snart er 10 år siden, at jeg købte et par sneakers. Faktisk blev de købt på en ferie i England, i Dope-butikken i et storcenter nær Telford. De var fra DC Shoes, sorte med pink aftegninger, og kostede 430DKK. Og jeg har dem gudhjælpemig endnu! Og her skal man se bort fra de dér stars & stripes Converse som jeg købte for nyligt, og knus-elsker – og det gør vi, for dem ser jeg ikke som sneakers.

Men mellem alle mine seneste sko-køb som omfatter sandaler, stiletter (til bryllup – meget nødvendigt!) og bemældte Converse, så måtte jeg alligevel kaste håndklædet i ringen da jeg så disse fra Reebok. Jeg er normalt ikke en sneakers-pige, men da snakken faldt på en 3-timers gåtur i noget skov i juli måned, følte jeg på et eller andet plan, at det nu var ganske retfærdigt at købe et nyt par. Også selvom jeg måske er den eneste her i landet, der faktisk kan finde på at købe nyt fodtøj til en sådan anledning, og muligvis lige har anbragt røven i klapse-højde for en sådan udtalelse! Brain-fart, eller bare sko-snob måske. I don’t mind.

Well, de blev indviet i dag. Fordi jeg havde en date med ham her. Efter et par meget kritiske dage, hvor jeg har gået rundt og snuset omkring dem, da jeg ikke lige kunne bestemme mig for om jeg måske har valgt en lidt for outreret farve ifh. min egentlige stil. But I made up my mind, and I’m keeping my babies ;D
PS: De er absurd store i størrelsen, så mit råd vil være at gå en str. ned!