1/ DKNY Faux fur-trimmed quilted coat | 2/ LOVE MOSCHINO snow boots | 3/ SHASHI hoops | 4/ DKNY ‘Marcy’ taske | 5/ DKNY Faux fur-trimmed quilted jacket | 6/ Function of Beauty custom shampoo & conditioner (dette link giver -25% rabat!)

Velkommen til Oktober, venner. Og velkommen til status-måned! I mere end én forstand!
Vi har jo allerede talt om dét dér efterår – med brune blade, kold luft… og en ret irriterende omgang influenza for mit vedkommende (som varede nøjagtigt 4 dage!). Der er ikke meget mere at lave i haven længere, så jeg har vendt blikket ind i huset – mere specifikt ind i min garderobe :) Efter 6 måneder i joggingtøj og med malingpletter på tøjet (drivhus-reno, haveprojekter, udlejnings-hus reno, tørrestue-reno…. jeg nævner bare i flæng!), har jeg endelig kunne vaske støv og maling af mig, og iføre mig noget mere normal påklædning – og halleluja, hvor har jeg glædet mig til dét! I kan vel godt huske hele min ‘New Me’-craze tilbage i foråret? Well, det kapitel var ikke lukket – bare på standby. Og jeg har gjort status og erfaret, at det – frankly speaking! – er nogle ret så gode køb, som jeg har gjort mig!

Der er en sort tråd i min garderobe – literally! Jeg bor nærmest i sorte jeans og strik! DKNY-frakken (no.1) som jeg investerede i sidste oktober, har selvfølgelig hængt til opbevaring hele sommeren, men jeg kan allerede nu mærke at det bliver en fast kammerat gennem endnu en vinter. Og jeg glæder mig til at blive genforenet med den :D Lillesøsteren til frakken, DKNY-jakken (no.5), har været min tro følgesvend gennem kolde dage – uden at være for prangende, da jeg kan tage hætten af. Tasken (no.4) og øreringene (no.3) har jeg brugt nærmest konstant siden jeg fik dem ind af døren – og de er nu ligeledes en fast del af min ‘uniform’. Det eneste jeg har investeret i denne oktober, er nye snow boots (no.2). Jeg har allerede haft én vintersæson her i Hirtshals, og jeg må erkende at jeg skal have det tunge artillery i brug heroppe. Men klassiske moon-boots er simpelthen for grimme! Jeg slog til med det samme at jeg så disse – og jeg fik dem jo nærmest for en slik! <3

Efterårs-stemningen er ligeledes flyttet ind på hylden i brusekabinen – jeg har lige modtaget min seneste levering fra FoB, og til vintersæsonen har jeg valgt følgende goals: Hydrate – Lengthen – Replenish hair – Shine – Strengthen. Lige så fedtet og tung som sommerhår kan være, akkurat så knastør og frizzy kan vinter-håret tage sig ud! Så godt man har mulighed for at vælge til sæsonerne! Og allerede efter 2 gange brug kan jeg mærke, at jeg ingen problemer får når frosten sætter ind ;)