Photo 29-02-2016 11.53.07

Sådan! Sidste omgang trappe-snak for now! Det lover jeg! Alt er anskaffet og på plads – og nu mangler jeg “kun” plakaten, og det store male-arbejde på væggen. Express-fart! I tell you. Har også haft travlt de sidste par dage! Fandt IKEA PS skabet til 250,- på guloggratis, og drønede i går eftermiddags til Brønderslev efter vidunderet, med trailer und alles. Synes væggen var så tom, og pladsen der imellem for stor! Der måtte handles – bogstaveligt talt. Men følte ikke lige for at slippe 650kr igen. For jeg har allerede ét i stuen, som fungerer som TV-bord :-)

Photo 29-02-2016 11.54.21

Photo 29-02-2016 11.36.26

Har desuden været en tur indenom Jysk (igen) efter den lille udgave af TAPS-bordet. Det fik for øvrigt samme tur som det store i hjørnet; malede benene sorte med spraymaling XD Hyggeligt og hurtigt lille DIY-projekt :-) Jeg kan bare ikke med synet af rå træ! Årsagen til købet er for øvrigt meget enkel; jeg manglede jo et sted at stille min kaffekop!

Photo 29-02-2016 11.52.43

Hjørne-TAPS har for øvrigt skiftet udseende. Lidt. Kom pludselig i tanke om en troldegren jeg har haft stående udenfor øjets rækkevidde i guderne-må-vide-hvor-længe! Det smarte – som dog ikke kan ses på billedet – er, at grenen er forsynet med en lille lyskæde, så den nærmest fungerer som en dekorativ lampe :-)

Photo 29-02-2016 11.37.22

Mit “cozy space” aka. læse/hygge-område er hermed NÆSTEN komplet :-) Det sjove er dog, at min ellers så kedelige trappe-opgang nu føles som en micro-lejlighed! Skyldes nok det faktum, at gæsteværelset jo er lige ved siden af! Havde jeg ellers ikke tænkt så meget over, inden jeg startede… men det skader bestemt ikke. Og hyggeligt er der altser deroppe – pjevserne føler sig ihvf. tilpas :D

Håber dog snart at kunne få malet billedet på væggen deroppe. Malingen er allerede anskaffet. Skal bare lige regne ud, hvordan jeg gør det på den mest sikre måde mht. trappen! Og have hentet den projektor som en ven så elskværdigt har lånt mig! :D