spa-day_blondiemoments Når man, som jeg, til dagligt arbejder på en skole med over 800 elever (0.-10. klasse) så kan man mildest talt godt trænge til lidt ro i hovedet engang imellem ;-)

Gudskelov er jeg pt. så heldig at have en ugentlig fridag, som jeg som regel nyder at spendere herhjemme på mit badeværelse. Heldigvis/desværre er jeg ikke udstyret med et ‘glamsquad’, og jeg må ærligt erkende, at saloner ikke lige er min scene. Bevares – jeg har da prøvet, men jeg er bare ikke fan af at dele bade og brusere med en masse fremmede mennesker (som jo selvfølgelig også ynder at rende rundt de steder, på feriedestinationerne XD). Jeg har min egen massør, som jeg besøger efter behov. That’s sådan cirka it. Mit badeværelse er min spa, og jeg selv er min egen wellness-ambassadør (og værste kritiker XD – men jeg er dog temmelig komfortabel med mig selv og mit eget selskab!). Og med så mange uddannelser og interesser bag mig indenfor skønhed, er jeg desuden også fuldkommen klar over, hvad der er godt for mig, hvor jeg skal gribe ind, og hvordan det virker :-) Fordelen er dermed, at man er helt privat – og der er ingen ventetid! Jeg eeeelsker at stå virkelig tidligt op på min fridag (05.30-06.00) og sjokke direkte ud og bruge det meste af formiddagen i min egen lille hjemme-spa. Og vi snakker hele udtrækket af bade, rens, ansigtsmaske, hårkur og et regulært creme-orgie. Og negle, selvfølgelig. Faktisk er jeg gået i gang med at teste gel-lak, som jo skulle kunne holde i ugevis – hvilket er en klar fordel for mig, der ellers har siddet nærmest slavisk hver søndag og ordnet negle. Men mere om det senere :-)

Til en ordentlig hjemme-spa, hører også en ordentlig ambiance til. Jeg er kæmpe-fan af rolig musik især, som primært afspilles til både yoga og massage. Som får mig til at slappe af, og lade tankerne flyve. Jeg har derfor samlet en lille ‘playliste’ med mine 4 favoritter, som jeg plejer at sætte til at afspille på min iPad som det absolut første :-) De er i forskellig længde, og med/uden lydeffekter i form af vand og fuglekvidder. Prøv at finde én I kan lide, og læn jer tilbage de næste 10 min… og lad jer inspirere :-)