Der var sgu noget der gik tabt i kommunikationen her… Jeg havde ganske vist HØRT, men ikke FORSTÅET, at have-sæsonen bliver forlænget med et orangeri :) I get it now! Den ér feset ind på lystavlen nu! Men det gik først op for mig da jeg stod derude, og ville male gulvet.
Fordi… inden vinteren, I ved.

Jeg ryddede hele molevitten, og malede 1. gang en lørdag med solskin, og 27 grader inde i orangeriet.
Da jeg malede gulvet 2. gang, stod det ned i stive stængler udenfor og der blæste en typisk Hirtshals-brise (d.v.s en halv pelikan, i resten af DK’s forstand), men der var stadig 22 grader inde i orangeriet.

Forstået således; jeg havde det pænt lunt og godt under male-arbejdet. Og jeg er ellers en kuldesky én, som sagtens kan sidde derinde i 30 graders varme (min grænse går ved 35 grader).

Pre-gulvmaling – og traditionen tro, min faste følgesvend; kosten! Some things never change…. men den står der altser ikke hele tiden :D

Post-maling – og let oprydning. Faktisk har jeg haft en ‘sommer-macramé’ hængende derude i hvid og samme grønne nuance som køleskab og reol – og denne bordeaux havde jeg tilfældigvis liggende i huset. Den i kombination med at dugen blev fjernet fra bordet og erstattet med et par dækkeservietter (åhhhhhhh, lyden af et glasbord når man sætter sin kaffekop fra sig! #gru) og et par bomuldsplanter giver instant efterårs-vibes!
Og vinen…. den er blevet skøn! Det er med fuld overlæg, at den har fået lov at brede sig ned af spærrene :)

Naboens katte – Lulu & Pjevs (Mutchi) – not much to say! De er fast inventar, både i orangeriet og dermed på billederne. Det er så hyggeligt med nuttet selskab derude :)