Kære venner,
Vi mangler billeder!!! Jeg håber da vores kære Nybyggere er ligeså stolte af deres kreationer, som vi andre (…dødelige!) er for at se dem! Så lidt flere billeder, please?! Vi er nogen der lever for at se hver eneste detalje I laver! :-)

Badeværelser! Ohhhh jeg har glædet mig til det her! Sidste års badeværelser var jo absolut ingen skuffelse, så deltagerne i den nye sæson havde jo en vis sko at udfylde… so to speak.
Jeg sidder dog tilbage med en lidt…flad… fornemmelse. Jeg havde faktisk ventet et eller andet vildt fra Thomas & Mike… og det var pænt! Bevares! Men ikke ‘vildt’ nok. Charlotte & Fredrik’s badeværelse har jeg et noget ambivalent forhold til. Jo, møblet er pænt, og ideen er yderst fremragende – men udførslen? No. Jeg havde slet ikke valgt så dyster en farve på et så dominerende møbel i et så lille badeværelse.

Jeg er dog blown away af Maria & Kristians badeværelse! De må vældigt gerne komme her og gøre fuldkommen det samme hos mig! :D

Gul Lejlighed – Maria & Kristian (Ugens vindere)

 

Pic-creds: Maria & Kristian FacebookBlog
 

Grøn lejlighed – Charlotte & Fredrik

Pic-creds: Charlotte & Fredrik FacebookBlog

Rød Lejlighed – Bolette & Jimmi

Pic-creds: Bolette & Jimmi Facebook
 

Blå lejlighed – Thomas & Mike

Pic-creds: Thomas & Mike FacebookBlog