Photo 20-06-13 15.47.00

Jeg bliver 5 år igen, hver gang jeg skal have solcreme på. Forestil jer lige dét scenarie udspille sig på mit badeværelse hver morgen! Kicking and screaming. Jeg hader det ganske simpelt, fordi det fedter og aldrig-aldrig tørrer, samt det tilstopper mine porer helt vildt, så jeg får små pimples bare en time efter det er smurt på. Forestil jer margarine på i forvejen fedtet hud – then you got the picture.
For bare nogle få år siden, ville jeg aldrig bevæge mig udenfor i solen. Som i aldrig! Jeg var én af dem som foretrak at stege 20 min i det lokale solcenter 2 gange om ugen, for derefter at gemme mig indendøre på samtlige solskinsdage hele året. Jeg synes dengang det var varmt, besværligt og fuldkommen ulideligt at opholde sig udenfor, og gjorde det kun hvis det var extremt nødvendigt.

Now a days er solcenteret bandlyst. På en eller anden måde er min tankegang vendt 180 grader, og nu finder jeg svedekassen varm, besværlig og ikke mindst farlig! Nu i mit 29. år er jeg blevet lidt gammeldags, og har nu en have fuldt udstyrret med borde, stole, 2 solsenge og endda en sprit-ny have-lounge (er fuldkommen hooked på ideen om en sofa i haven, og Bendtsen – det kære væsen! – forærede mig for nyligt et sæt og kaldte det min årsgave fra ham <3). Jeg jeg bruger det flittigt! Dog ikke uden protesterne omkring det satans solcreme! Pokker tog ved mig en dag i sidste uge, da jeg besluttede mig for at forske lidt i sagen om at opnå en flot kulør. Ikke en kunstig solariekulør, men derimod en lidt mild kulør som også ser sund ud. Jeg faldt over en del forums, hvor kokosolie blev nævnt. Og flere steder blev navnet Hawaiian Tropic nævnt som det absolut bedste. Jeg troede egentlig at det var forbeholdt cancerkasserne, da jeg kan huske mit lokale center solgte netop dét mærke i små poser fra en vending machine. Det var så en fejl antagelse fra min side, da jeg så sætningen “to get the best tan, you have got to know the best oils!” på et tilfældigt forum. Med link til HT. Jeg opsnusede det i DK, og bestilte det. En silk hydration lotion SPF 30 og en tanning oil. Jeg siger jer; jeg glæder mig næsten til at få solcreme på om morgenen nu! Fordelene ved disse kan i faktisk selv læse jer til på deres site, men resultatet skal I næsten selv prøve. Lotionen er virkelig effektiv da den holder huden dejligt fugtig – og den trænger ind prompte! Olien er en såkaldt “tør olie” som jeg bruger ovenpå SPF 30’eren (min er nemlig kun SPF 4 – tror den højeste der findes er 8) og jeg skal love for at teorien omkring olien gav resultater! Mine ben er normalt nogle temmelig blege væsener (de har levet deres helt eget liv, og har aldrig været i stand til at blive brune i andet end solarie), men gudhjælpemig om de ikke fik en fin lille kulør efter en lille time iført lotion, olie (det eneste sted jeg testede olien første gang var på mine ben, da resten af kroppen allerede har en fin farve), og en lille times formiddagssol! Og så lige en bonus-info: det dufter af kokos! Jeg elsker kokos :-)

HVOR?
Jeg købte mit hos Glambox. Fordi de har et ganske fint udvalg og gratis fragt! Og da deres olier og lotions er lidt af en jungle, vil jeg lige linke direkte til de to produkter jeg har købt, som er hhv. Silk Hydration Lotion Spf 30 (99,-) og Dark Tanning Oil Spf 4 (79,-).
Nu kan jeg bare ærge mig over at DMI lover skybrud og torden heroppe i det nordjyske i dag :( Men nu er rådet givet videre :-)