Forandring fryder, siges der. Og nogle gange opstår forandringerne fuldkommen uventet!
Mit hjem er ellers altid i konstant forandring – hvilket I ikke ved meget om, da jeg ikke har været særlig flink til at dokumentere mine forandringer andre steder end på Instagram. Og det var der det hele faktisk opstod. En simpel ting som dette billede af mit (nye) spisebord, og teksten “have a seat” fik mig pludselig til at indse to ting:
1. Jeg har pænt mange siddepladser i mit hjem. Ergo; jeg må være en komfort-præget skabning. Ubevidst.
2. Have a seat er jo et oplagt navn!

Mens åbenbaringerne haglede ned over mig, gik jeg i gang med at få bestilt nyt domæne, og ny-tænke siden. Blondiemoments har tjent mig godt de sidste 6 år, bevares. Men der er ikke mange ‘blondiemoments’ over mig længere. Faktisk har jeg ændret mig lidt (meget) de sidste 4 år, og er blevet mere klar over hvem jeg er som person. Det kommer nok med alderen. Og sjovt nok er det min fødselsdag i dag :-)

Så her er vi! Nyt navn und alles. Men ellers ikke de store forandringer :-)
Husk at opdatere jeres links + RSS, og vær opmærsom på, at jeg også har ændret nicks på SoMe’erne jeg er tilknyttet:

Instagram: charleighs_perspective
Twitter: cc_blurbs