“Der er godt nok mange kvinder her i huset…” bemærkede Bendtsen roligt og lidt forsigtigt, den dag han kom hjem til en ny-dekoreret baggang. Jeg kunne ikke lade være med at grine, samtidig med at jeg svarede; “ja, men de var billige!”.
Manden har sgu ret – der ER mange kvinder her i huset! Jeg har derfor lagt stilen lidt om for fremtiden, så stilen ikke bliver præget af for meget “girl power” pjat – man skal jo ikke tvinge manden ud af sit eget univers :-) Selvom jeg dog endnu aldrig har tvunget nogen til at sidde i sofaen med blomstrede pyntepyder, eller stoppet pot-purri ned i skuffen med underhylere. Vorherre til shetlandspony! XD

“Kvinderne” som han talte om, er min samling af Vee Speers plakater på væggene. Indrømmet, det tog lidt overhånd. I mangel på bedre. Men Fotografiska er the place to go for plakaterne, da de ikke koster en formue derinde! Jeg har et par i soveværelset, samt et par i baggangen som I kan spotte. Og et par stykker i spisestuen, efter at have fundet bogen med “The birthday party” billigt på Amazon. Klippede siderne ud, og hængte dem i rammer. Desuden har jeg et Helmut Newton hængende i stuen, fra samme sted.

Photo 23-02-2016 10.50.29

Andy Warhol citaterne var dog lidt mere udfordrende at få fat på! Inden Modernamuseet åbnede deres webshop, var de praktisk talt umulige at få fingrene i, med mindre man besøgte museet i enten Malmø eller Stockholm. Jeg endte med at betale en mindre formue for min første plakat på ebay. Som nu hænger i spisestuen. Fast. Som et minde om min besættelse af disse plakater :D De to andre i stuen kunne jeg endelig erhverve mig et par måneder senere, da de endelig begyndte at sælge dem online. Dog er fragten ret pebret!

decenio_posters_blondiemoments

Desenio er mit nye go-to place. Har også nævnt dem før. Priserne er gode, udvalget er gigantisk, stilen er fantastisk, men leveringen er liiiidt langsom. Jeg har jo allerede én derfra, men planlægger flere køb derinde :D Prøv for øvrigt lige at tage et kig på deres fashion-plakater! My god!