photo-11-10-2016-14-46-00

Der har været blæs på denne uge… Busy-bee, that’s mee. Stress-head joke. Billedet er fra et roligt øjeblik i går. Hvor jeg pludselig fik en åbenbaring på job-fronten, og begyndte at doodle. Efter at have været fældet af begyndende influenza efter en fisketur i lørdags, i stiv kuling, ved en Put & Take-sø længere nordpå. Hvor den optimistiske lystfisker (that would be me…) skulle teste sin nye frakke. Som viste sig ikke at kunne modstå 200m/s vind. Kostede mig en søndag aften på sofaen i koma. Og en sløj og træt mandag, hvor jeg dog gudskelov havde en fridag alligevel! Godt planlagt, krop. Skide tak for det. Var tapper og tog på job tirsdag. Og så var det ligesom jeg slap af med det! Man skal jo ikke være så pivet :-)

Nå, men ideen er ikke ligefrem raketvidenskab. Bare en kreativ opgave på skolen, som er trukket ned over knolden på mig. Med yderst kort varsel. Kreativitet er en lunefuld størrelse – den er der lidt, og så lige pludselig får man en idé som faktisk synes brugbar. Og så kunne jeg jo lige tage de der blyanter i brug, som jeg købte for godt en måned siden, da jeg var på shopping med mor. Jo-jo, der har sneget sig lidt ind fra Designletters, siden vi sidst talte om det. For at være helt nøjagtig, så taler vi om 2 tallerkner, 2 kopper, en skål, og så de her blyanter. Som pynter så vanvittigt godt på mit kontor! Og som faktisk er overraskende gode! Who would have guessed that. Det var bare som om ideerne kom lidt nemmere, når man har noget pænt i hånden… Men jeg havde da aldrig troet, at en blyant skulle inspirere mig XD

De helt små detaljer, er jo som oftest dem, der er sværest at overse ;-)