Photo 18-11-13 13.45.54

Ahhh! Meget bedre! Synes I ikk? :-)
Nyt spisebord og stole (købt brugt, though!), ny dug (grundet bordpladen faktisk er mørkegrå!), nymalet HAY-bakke (jeg har meget insulted designeren! Men helt ærligt – de laver den ikke i hvid!), og nye dekorationer. Incl. en Hoptimist, som jeg simpelthen ikke kan lade være med at få til at boppe op og ned – får mig sgu til at smile som en anden 5-årig :-)
Spiseafdelingen er blevet opgraderet, men jeg er ikke færdig endnu. Men ca. 80% done! Derfor I ikke får ‘full view’. Har brugt dagen i går på at male lampe, bakke og samle små finurligheder, samt fin-pudse detaljerne. I dag gik jeg så i gang med at skille det gamle bord ad, få det slæbt væk, samlet det nye, sat det op, hængt ny-malet lampe op (som B er nød til at montere – for jeg er tæske-bange for strøm!), samt arrangere. Ene mand. Eller kvinde, om man vil. Fik ellers strenge formaninger af Bendtsen om, ikke at gøre det selv. Og han har også demonstrativt kørt rundt med benene til det nye bord i hans bil, siden vi hentede det. Han kender mig åbenbart for godt… men jeg fik dem lirket ud af ham (og bilen) i morges, under påskud af, at jeg ville have gjort dem rene (benene altser), hvilket heller ikke var helt løgn! Hehe.
Må erkende at jeg er lidt stolt. Og lidt spændt på hans reaktion når han engang kommer hjem :P

Har nogen for øvrigt bemærket, at der har sneget sig lidt julepynt ind i billedet? Bogstaveligt talt. Synes jeg ser flere og flere svenske lysestager og julelys i de forskellige vinduer man kører forbi rundt omkring… mon man så småt skulle begynde at støve kuglerne af?! :P

Photo 18-11-13 13.50.41